Blockchain Stories
PEPE heeft een doorbraak: Kan het DOGE en SHIB overtreffen?
Altcoin Memecoin Nieuws

PEPE heeft een doorbraak: Kan het DOGE en SHIB overtreffen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Pepe (Ticker: PEPE) is een van de best presterende large cap meme coins en heeft Dogecoin (Ticker: DOGE) en Shiba Inu (Ticker: SHIB) overtroffen.

Het is met bijna 17% gestegen ten opzichte van het dieptepunt van maandag, vergeleken met 10% voor DOGE en 12% voor SHIB.

Potentieel voor toekomstige bull run

De aanstaande bull run, als deze zich aandient, zou de eerste echte run voor de meme coin zijn, terwijl de andere twee al prijs uitbreidingen hebben ervaren tijdens eerdere bull runs. Dit betekent dat PEPE een groter potentieel heeft.

Pepe heeft zijn korte termijn range nog niet doorbroken

De range formatie was geen echte range, aangezien er afwijkingen boven en onder de niveaus van $0,0000090 en $0,000006780 waren, maar deze niveaus vertegenwoordigen wel de extremen van de range. 

image
Bron: TradingView

De regio van $0,0000077 tot $0,000008 heeft de afgelopen maand als weerstand gediend, maar werd doorbroken tijdens de recente rally. Deze rally vertoont sterke opwaartse momentum, zoals te zien is op de Money Flow Index (MFI), en er is nog geen divergentie waargenomen. Daarom heeft de MFI nog geen verkoopsignaal weergegeven.

Verhoogde koopdruk

De A/D-indicator is de afgelopen twee weken gestegen, wat de toegenomen koopdruk achter Pepe weerspiegelt. Het is waarschijnlijk dat de prijs zal stijgen naar de lokale weerstandszones van $0,000009 tot $0,0000095 voordat het bullish sentiment wordt teruggedrongen. 

Swing traders die al in een long positie zitten, kunnen een retest van deze regio gebruiken om winst te nemen.

Liquidatie heatmap en korte termijn range

De liquidatie heatmap onthulde dat $0,000009 en $0,000006 de belangrijkste zones zijn in de komende weken. Een sweep van een van deze liquiditeits pools zou waarschijnlijk leiden tot een trend omkering. 

image
Bron :HyBlock Capital

Dit is echter geen garantie, aangezien sterke marktbrede sentimenten de prijzen van Pepe goed voorbij de range-extremen kunnen duwen. 

Totdat een dergelijke overtuiging de markt in handen krijgt, kunnen traders blijven anticiperen op prijsacties die lijken op een range.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Tether marktkapitalisatie bereikt recordhoogte van bijna $120 miljard

Timo Bruinsma

Aptos oogt op grote winsten: Binnenkort een rally mogelijk?

Timo Bruinsma

Tether bereikt bijna $120 miljard: een nieuwe mijlpaal in de cryptowereld

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu