Blockchain Stories
Aptos oogt op grote winsten: Binnenkort een rally mogelijk?
Altcoin Nieuws

Aptos oogt op grote winsten: Binnenkort een rally mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aptos (Ticker: APT) heeft met succes zijn dalende kanaal doorbroken en staat nu klaar voor een stijgende beweging. 

Analisten voorspellen een potentiële 3x winst vanaf de huidige niveaus en alle ogen zijn gericht op Aptos terwijl het zijn weerstand test rond het niveau van $7,80. 

Kan het zijn doorbraak bevestigen en een langdurige rally in gang zetten? We zullen dit in dit artikel nader analyseren.

Is Aptos klaar voor een rally? Analyse van de prijsactie

Aptos toont tekenen van een bullish omkering na het doorbreken van een langdurige dalende trend. De prijs heeft $7,83 bereikt met een belangrijke weerstand op $7,82.

image
Bron: TradingView

Technische indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) suggereren bullish momentum, met een waarde van 67 op het moment van schrijven, waardoor APT net onder de overbought regio zit en een verhoogde koopdruk weerspiegelt. 

Daarnaast vertoont de MACD ook een positieve meting, wat wijst op een potentiële verdere stijgende beweging als het momentum aanhoudt.

Volume stijging signaleert sterke marktinteresse

\Volume is een cruciale indicator voor de validiteit van prijsactie en Aptos heeft een stijgende trend in handelsactiviteit gezien. In de afgelopen 24 uur is het handelsvolume met bijna 94% gestegen tot $726,99 miljoen. 

Deze enorme instroom van handelsactiviteit wijst op groeiende investeerders interesse in APT, wat aansluit bij de prijsdoorbraak en aangeeft dat de markt zijn momentum kan behouden.

image
Bron: Santiment

Wijst stijgende TVL op toegenomen adoptie?

Total Value Locked (TVL) biedt belangrijke inzichten in hoeveel liquiditeit en vertrouwen de markt in een blockchain plaatst. Voor Aptos is de TVL scherp gestegen van $917 miljoen naar $936 miljoen in de afgelopen 24 uur. 

Deze groei benadrukt de toenemende adoptie van het Aptos netwerk en signaleert bullish fundamenten die verdere prijsstijgingen kunnen ondersteunen.

image
Bron: DeFilLama

Accumuleren whales APT?

Het percentage stable coins dat door whales wordt gehold (meer dan $5 miljoen) is ook gestegen, tot 56%. 

Accumulatie door whales is vaak een voorbode van een prijs rally, aangezien grotere houders de markt vaak bewegen. Deze trend suggereert dat grote spelers posities innemen in APT in afwachting van toekomstige winsten.

image
Bron: Santiment

Stijgende open interest bevestigt marktmomentum

Volgens onze APT koers is de open interest in Aptos futures met 13% gestegen, tot $149 miljoen op het moment van schrijven.

Stijgende open interest, samen met toenemende prijsactie, geeft sterk aan dat de markt gelooft in het voortzetten van de bullish trend van Aptos.

Met toenemende interesse van zowel futures traders als spotkopers, is APT goed gepositioneerd voor aanzienlijke winsten in de komende weken.

Kan Aptos het momentum vasthouden?

Met groeiende interesse van whales, een scherpe stijging in TVL, en sterk volume dat zijn recente doorbraak ondersteunt, lijkt Aptos klaar voor een langdurige rally. Echter, aanhoudend momentum is cruciaal. 

Als Aptos dit niveau van marktinteresse kan behouden, is het 3x doel mogelijk binnen handbereik.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Tether marktkapitalisatie bereikt recordhoogte van bijna $120 miljard

Timo Bruinsma

PEPE heeft een doorbraak: Kan het DOGE en SHIB overtreffen?

Timo Bruinsma

Tether bereikt bijna $120 miljard: een nieuwe mijlpaal in de cryptowereld

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu