Blockchain Stories
Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Wormhole (Ticker: W) heeft de afgelopen dagen een sterke prijsstijging doorgemaakt. Eerder deze week steeg Bitcoin (Ticker: BTC) van het $58.000 niveau naar $62.000 op het moment van schrijven. 

Deze stijging van bijna 8% werd overtroffen door Wormhole. W heeft de afgelopen drie dagen een winst geboekt van bijna 20%, wat betekent dat het BTC heeft overtroffen. 

De lange termijn trend blijft bearish, en daarom is het goed om dit nader te analyseren.

Sinds augustus heeft W geen nieuwe lagere dieptepunten neergezet op de dagelijkse grafiek, wat een kleine bemoediging was voor het bullish sentiment. 

image
Bron: TradingView

De prijs lijkt een range te vormen tussen $0,1750 en $0,2785, waarbij het lokale niveau van $0,2144 de afgelopen weken als weerstand fungeerde. Dit niveau werd doorbroken tijdens de recente prijsstijging. 

De Directional Movement Index, die eerder een sterke dalende trend signaleerde, begon te verschuiven, en de metingen waren nu meer neutraal.

Ook de Chaikin Money Flow (CMF) ging hoger. De waarde van +0,12 weerspiegelde grote instromen van kapitaal in de Wormhole markt. Over het algemeen leek een beweging naar de lokale hoogtepunten bij $0,278 waarschijnlijk.

Het positieve sentiment neemt toe

De bearish trend op de dagelijkse grafiek in augustus en de eerste helft van september zorgde voor lage waarden op de Open Interest grafiek. Speculanten bleven liever aan de zijlijn, maar dit veranderde langzaam. 

image
Bron: Coinglass

De prijsstijging van de afgelopen dagen moedigde het bullish sentiment aan om de futures markt te betreden, en de Open Interest is de afgelopen twee dagen met $5 miljoen toegenomen.

De OI Weighted Funding Rate was ook positief na een kleine dip in het negatieve territorium op 17 september. Dit was een ander teken dat deelnemers long gingen in de futuresmarkten. 

image
Bron: Coinglass

Over het algemeen lijkt de komende dagen positief te zijn voor Wormhole, op voorwaarde dat Bitcoin geen scherpe prijsdaling ervaart.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu