Blockchain Stories
Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin maakt een indrukwekkende stijging door en handelt boven de $62.500. Terwijl de koning van de cryptomarkt groeit, staat een aantal altcoins te trappelen om hetzelfde te doen.

Sjuul Follings van AltCryptoGems heeft na 37 uur analyseren en het doornemen van meer dan 100 altcoins een lijst samengesteld met 11 veelbelovende munten. Deze altcoins zijn, volgens hem, ondergewaardeerd en klaar voor een serieuze sprong.

Top 11 altcoins met potentie

Voordat we de lijst induiken, is het belangrijk om te onthouden dat deze informatie geen financieel advies is. Maar laten we toch eens kijken welke altcoins volgens Follings klaar zijn om de lucht in te gaan.

De meeste coins zijn beschikbaar via Bitvavo en Bybit. De wat kleinere tokens zijn verkrijgbaar via MEXC.

  1. TAO (Bittensor)
    TAO vormt de kern van een gedecentraliseerd machine-learning netwerk. Het beloont ontwikkelaars die bijdragen aan het bouwen van AI modellen en creëert een marktplaats waar deze modellen collectief gewaardeerd worden. TAO wordt gebruikt door machine learning experts en bedrijven uit de AI sector en lijkt klaar voor groei.
    Huidige prijs: $314 | MarketCap: $2,3 miljard
  2. FET (Fetch.ai)
    Fetch.ai draait op het Ethereum netwerk en drijft een gedecentraliseerd machine-learning platform aan. Het optimaliseert onder andere trading, de gig economie en energiebeheer. Ook biedt het DeFi oplossingen waarmee bijvoorbeeld Uniswap gebruikers automatisch kunnen traden op basis van bepaalde voorwaarden.
    Huidige prijs: $1,36 | MarketCap: $3,4 miljard
  3. INJ (Injective Protocol)
    Injective Protocol is een DeFi blockchain platform dat communicatie tussen verschillende blockchains ondersteunt. Het stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe toepassingen te bouwen en gebruikers kunnen deelnemen aan het netwerk via staking en stemrecht in het bestuur.
    Huidige prijs: $18,5 | MarketCap: $1,85 miljard
  4. AVAX (Avalanche)
    Avalanche is een van de snelst groeiende blockchain-netwerken en biedt een schaalbaar platform voor dApps en slimme contracten. Dankzij de compatibiliteit met Ethereum en de hoge transactiesnelheden, blijft Avalanche populair bij ontwikkelaars en investeerders.
    Huidige prijs: $23,43 | MarketCap: $9,5 miljard

Nieuwe technologieën in opkomst

Naast de bekendere namen in de crypto wereld zijn er ook kleinere, minder bekende altcoins met unieke technologieën die een frisse wind kunnen brengen in de industrie. Deze kleinere munten zijn vaak alleen via kleinere exchanges zoals MEXC beschikbaar.

  1. RFRM (Reform DAO)
    Reform DAO wil de markt eerlijker maken door liquiditeit toegankelijker te maken. Het biedt staking beloningen, governance stemmen, en een terugkoop mechanisme dat gebaseerd is op platformwinsten.
    Huidige prijs: $0,24 | FDV: $249 miljoen
  2. ATH (Aethir)
    Aethir bouwt aan een gedecentraliseerd GPU cloudplatform dat vooral gericht is op AI en gaming. Het biedt snelle AI bewerkingen en ondersteuning voor AR/VR-games met lage latentie. Dit maakt Aethir aantrekkelijk voor ontwikkelaars en gamers die hoge prestaties verwachten.
    Huidige prijs: $0,056 | MarketCap: $230 miljoen
  3. GLQ (GraphLinq Chain)
    GraphLinq biedt een no-code oplossing waarmee gebruikers blockchain workflows kunnen automatiseren zonder technische kennis. Of het nu gaat om betalingen of het triggeren van blockchain events, GLQ wil de toegang tot blockchain diensten eenvoudiger maken.
    Huidige prijs: $0,057 | MarketCap: $19 miljoen (let op, lage market cap)

Verbind blockchain met de fysieke wereld

Tot slot zijn er altcoins die zich richten op het verbinden van de fysieke en digitale wereld, en dat maakt ze extra interessant.

  1. IOTX (IoTeX)
    IoTeX bouwt aan een netwerk dat IoT apparaten en blockchain met elkaar verbindt. Het idee is om een ‘Internet of Trusted Things’ te creëren waarin apparaten veilig kunnen communiceren. Gebruikers kunnen de IOTX token inzetten voor transacties en stemrechten.
    Huidige prijs: $0,033 | MarketCap: $319 miljoen
  2. ORN (Orion Protocol)
    Orion Protocol wil liquiditeit van verschillende exchanges combineren om handelaren betere tarieven te bieden. Met ORN kunnen gebruikers toegang krijgen tot geavanceerde functies en staking beloningen verdienen.
    Huidige prijs: $1,23 | MarketCap: $42 miljoen (let op, lage market cap)
  3. IXS (IX Swap)
    IX Swap richt zich op Real World Assets (RWA’s) en fungeert als een soort Uniswap voor security tokens. Gebruikers kunnen met kleine bedragen investeren in security tokens via liquiditeitspools en het launchpad van het platform.
    Huidige prijs: $0,57 | MarketCap: $103 miljoen
  4. AXGT (AxonDAO Governance Token)
    AxonDAO combineert AI met biotechnologie om Desci projecten (Decentralized Science) te ondersteunen. De AXGT token wordt gebruikt binnen het governance systeem van AxonDAO om deze vooruitstrevende projecten te steunen.
    Huidige prijs: $0,25 | MarketCap: $46 miljoen (let op, lage market cap)

Altcoins klaar voor een stijging?

Hoewel Bitcoin momenteel in de spotlight staat, bieden deze altcoins volgens Sjuul Follings veel potentie. Door hun innovatieve technologieën en unieke toepassingen hebben ze potentie om te stijgen tijdens de volgende bull run. Vergeet niet om Sjuul te volgen op X voor meer updates en bekijk ook zijn informatieplatform AltCryptoTalk.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu