Blockchain Stories
Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sui (Ticker: SUI) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt, met een Total Value Locked (TVL) van meer dan $1 miljard op 19 september. 

Dit laat het groeiende vertrouwen en de toenemende kapitaalinstroom in het gedecentraliseerde finance (DeFi) ecosysteem van de blockchain zien.

Met Sui dat momenteel verhandeld wordt rond de $1,35, een stijging van bijna 15% in de afgelopen 24 uur, rijst de vraag: kan dit een bullish rally veroorzaken en SUI boven de $1,38 duwen?

Groei van TVL: Een belangrijke indicator

De snelle stijging van Sui’s TVL van $800 miljoen naar $1 miljard in korte tijd wijst op een toename van het vertrouwen in het ecosysteem. Zoals uit de grafiek blijkt, heeft de TVL van Sui in 2024 een goede groei doorgemaakt, met een piek van $1 miljard.

TVL is een belangrijke waarde in DeFi, omdat het het totale kapitaal weergeeft dat in smart contracts is vastgezet, wat de liquiditeit stimuleert en ontwikkelaars naar het platform aantrekt. 

Het bereiken van de $1 miljard grens is niet alleen een psychologische barrière, maar verstevigt ook de positie van Sui onder de top DeFi protocollen. Deze extra liquiditeit kan meer gebruikers en investeerders aantrekken, wat de adoptie en de lange termijn vooruitzichten van het netwerk verder zal versterken.

image
Bron: DeFiLlama

Stijgende actieve wallets: Groeiende gebruikersparticipatie

Sui heeft ook een toename gezien in het aantal dagelijks actieve wallets, van 1,45 miljoen naar 1,65 miljoen, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 12% in slechts een dag. Deze piek wijst op toenemende betrokkenheid bij de gedecentraliseerde applicaties en diensten van het platform.

Een groeiend aantal gebruikers geeft vaak aan dat er meer smart contracts worden vergrendeld, wat kan bijdragen aan de voortdurende stijging van de TVL en toekomstige prijsschommelingen van Sui.

image
Bron: SuiVision

Volume En liquiditeit zijn tekenen van een bullish vooruitzicht

Het derivaat volume van Sui, dat op het moment van schrijven $2,50 miljard bedraagt, met een stijging van 35% in 24 uur, wijst op toenemende marktactiviteit. 

image
Bron: Coinglass

Bovendien laat de liquidatie grafiek zien dat er $1,50 miljoen aan short liquidaties was, tegenover $534.500 aan longs, wat suggereert dat shortposities worden uitgeknepen. Dit duidt op een potentieel bullish momentum, vooral nu de handelsvolumes stijgen in combinatie met de groei van de TVL.

image
Bron: Coinglass

Kan SUI doorbreken naar $1,39 of zelfs meer?

Met de stijgende TVL, toenemende gebruikersactiviteit en sterke handelsvolumes is Sui goed gepositioneerd voor een mogelijke uitbraak. 

Het $1,39 prijsniveau is een kritieke weerstand, en als Sui dit niveau kan doorbreken, zou dat het begin kunnen zijn van een aanhoudende bullish rally. 

Beleggers zullen nauwlettend in de gaten houden of dit momentum de prijs verder omhoog kan stuwen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu