Blockchain Stories
OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten
Crypto Exchange Nieuws OKX Persbericht

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Start met €50 gratis Bitcoin bij OKX

Start nu

OKX, een grote speler in de wereld van Web3 technologie, heeft een grote upgrade doorgevoerd aan zijn Web3 Wallet. Met deze vernieuwing krijgen gebruikers een sterk verbeterde interface, toegang tot miljoenen tokens en NFT’s, en ondersteuning voor meer dan 100 verschillende blockchains.

Deze update werd aangekondigd tijdens een fireside chat op Token2049 in Singapore, waar de Chief Marketing Officer van OKX, Haider Rafique, samen met Formule 1 coureur Lando Norris sprak over innovatie in de blockchainwereld en motorsport.

Verbeterde token discovery en razendsnelle DEX

Een van de belangrijkste toevoegingen aan de vernieuwde OKX Wallet is de verbeterde mogelijkheid om tokens te ontdekken. Gebruikers kunnen nu meer dan een miljoen tokens verkennen, met wekelijkse toevoegingen van ongeveer 120.000 nieuwe tokens. Deze ontdekkingstool biedt gebruikers de mogelijkheid om tokens te sorteren op populariteit, zoals trending memecoins van netwerken als Solana, Base, Tron en BNB. Het doel van deze verbetering is om het ontdekken en beheren van tokens zo eenvoudig mogelijk te maken.

Naast de uitgebreide token discovery heeft OKX de prestaties van zijn gedecentraliseerde exchange (DEX) geoptimaliseerd. Gebruikers profiteren nu van extreem snelle transactietijden, met een gemiddelde snelheid van 50 milliseconden. De DEX haalt prijzen van bijna 500 verschillende exchanges op en geeft gebruikers de beste koersen bij het uitvoeren van een swap.

Nieuwe interface en verbeterde navigatie

De vernieuwde interface van de OKX Wallet is ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in gedachten. Het beheer van crypto, het swappen van tokens, en het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen het on-chain ecosysteem zijn nu gemakkelijker en efficiënter. De intuïtieve indeling zorgt ervoor dat zelfs minder ervaren gebruikers eenvoudig door de OKX Wallet kunnen navigeren.

Een interessante toevoeging is de verbeterde toegang tot DeFi producten. Via de nieuwe Discover sectie kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot externe DeFi protocol aggregatoren, wat de ervaring voor zowel beginners als gevorderde gebruikers optimaliseert. Ook is er een speciale marketplace toegevoegd waar gebruikers kunnen handelen in digitale collectibles, waaronder populaire items zoals Bitcoin Ordinals.

Focus op veiligheid en uitbreiding van blockchain ondersteuning

Naast gebruiksgemak heeft OKX Wallet ook geïnvesteerd in veiligheid. Transparantie en risicobeoordelingen voor tokens en DeFi producten zijn prominenter aanwezig, waardoor gebruikers beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Het product kreeg ook erkenning van CertiK, een toonaangevend Web3 beveiligingsbedrijf, dat OKX Wallet uitriep tot de veiligste on-chain wallet wereldwijd.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de uitbreiding van de blockchain ondersteuning. In 2024 heeft de OKX Wallet ondersteuning toegevoegd voor 20 nieuwe blockchains. Gebruikers kunnen nu transacties uitvoeren op grote netwerken zoals Bitcoin, Ethereum, Solana, en TON, wat de Wallet tot een veelzijdige tool maakt in het beheer van crypto.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Kan Bitcoin $70.000 aantikken in oktober?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu