Blockchain Stories
DOGS op een cruciaal support niveau, maar dit is belangrijk
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

DOGS op een cruciaal support niveau, maar dit is belangrijk

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogs (Ticker: DOGS) is gedaald naar de onderkant van zijn gevestigde handel bereik, met support rond $0,00095 en weerstand op $0,0011844. 

Traders houden nauwlettend in de gaten of de prijs vanaf dit support niveau zal terugveren, wat mogelijk zou kunnen leiden tot een hertest van de bovenkant van het bereik.

Volgens crypto analist Zen:

$DOGS is zoals verwacht gedaald en teruggestuiterd naar $0,0011844, dat is nu de bovenkant van het bereik, met de onderkant rond $0,00095 waar de prijs zich momenteel bevindt.

Zen suggereerde verder dat als DOGS vanaf dit support niveau terugveert, er een sterke kans is op een hertest van de bovenkant van het bereik. 

Een doorbraak boven deze weerstand zou verdere bullish momentum kunnen ontketenen en de bearish druk die de prijs onlangs laag hield, kunnen uitdagen.

Belangrijke technische niveaus en bullish doel

De belangrijkste technische niveaus om in de gaten te houden, zijn onder andere de $0,00104 koers, die door Zen is geïdentificeerd als het dagelijkse bullish evenwicht (EQ). 

Een ander cruciaal niveau is het lagere breakout punt op $0,001022. Als DOGS deze niveaus opnieuw bereikt, kunnen traders een mogelijke stijgende beweging zien richting de $0,00121, wat een risico beloningsverhouding van 2 tot 1 vertegenwoordigt.

Mikybull Crypto, een andere analist, merkte op dat DOGS mogelijk een omgekeerd hoofd en schouders patroon aan het vormen is, wat een bullish omkeer signaal is. 

Dit technische patroon wordt gekenmerkt door drie dalingen, waarbij de middelste de diepste is en vaak gevolgd wordt door een uitbraak. Traders volgen dit patroon nauwlettend, aangezien dit een verschuiving in marktsentiment kan aangeven richting een bullish uitbraak.

Stijgende concurrentie van memecoins

Hoewel DOGS tekenen vertoont van een mogelijke herstelbeweging, zou de lancering van nieuwe memecoins zoals CATI en HMSTR op Binance’s Launchpad zijn momentum kunnen beïnvloeden. 

Deze nieuwe projecten kunnen het handelsvolume en de interesse in DOGS verkleinen, aangezien traders hun focus verleggen naar de volgende populaire memecoin. De markt roterende naar nieuwe lanceringen zou DOGS kunnen beïnvloeden, wat het voor traders belangrijk maakt om te volgen hoe de token reageert op deze toegenomen concurrentie.

Marktactiviteit en afname van wallest

Op 16 september registreerde DOGS 115.530 actieve wallets en 12.000 nieuwe wallets, volgens gegevens van IntoTheBlock

Ondanks deze cijfers zag DOGS in de afgelopen zeven dagen een daling van 77% in actieve wallets en een afname van 77% in nieuwe wallets. Daarnaast bereikte het aantal wallets met een nulbalans 68.900, wat wijst op een afname van de gebruikersactiviteit.

image

Ondertussen heeft $DOGS schommelingen in handelsvolume gezien. De token registreerde een totaal volume van 25,5 miljard DOGS, met een prijs van $0,0009605 op het moment van schrijven. 

In de afgelopen week bedroeg het gemiddelde handelsvolume 24,03 miljard DOGS, met een hoogtepunt van 43,30 miljard op 15 september en een dieptepunt van 13,42 miljard op 14 september. 

image
Bron: IntoTheBlock

Deze volatiliteit kan erop wijzen dat traders nog steeds onzeker zijn over de toekomstige richting van DOGS, in afwachting van een duidelijk signaal van een uitbraak of voortgezette consolidatie.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu