Blockchain Stories
Staat NEIRO op het punt van een bullish uitbraak?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Staat NEIRO op het punt van een bullish uitbraak?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Neiro crypto lijkt zich in de vroege stadia van een bullish ommekeer te bevinden, na een periode van consolidatie en dalende druk. 

Analisten suggereren dat de prijs mogelijk zal consolideren tussen $0,0033 en $0,0045 voordat er een stijgende beweging plaatsvindt. 

Crypto analist Zen verklaarde:

$NEIRO begint aan een bullish ommekeer, naar mijn mening.

Hij voegde eraan toe dat de prijs mogelijk binnen dit bereik zal consolideren voordat deze boven het $0,006 weerstandsniveau breekt. Zodra deze weerstand is doorbroken, zou het volgende belangrijke doel $0,00790 kunnen zijn, met een mogelijke stijging richting $0,01.

Belangrijke weerstandsniveaus en prijsverloop

Volgens de analyse van Zen is het $0,006 niveau een belangrijke weerstand om in de gaten te houden. Als NEIRO boven dit punt breekt, kan dit het begin zijn van een sterker bullish momentum. 

De volgende belangrijke weerstand bij $0,00793 zou dienen als een mogelijke trigger voor verdere stijgende bewegingen, mogelijk leidend tot een psychologisch doel van $0,01.

image
Bron: TradingView

De geprojecteerde prijs wijst op een mogelijke hertest van $0,006, gevolgd door een duw richting $0,00793. Deze fase van consolidatie kan helpen om een basis te leggen voor een grotere beweging, wat NEIRO in de toekomst verder zou kunnen aandrijven. Een doorbraak boven $0,01 zou een belangrijke mijlpaal betekenen voor handelaren die op zoek zijn naar grote winsten.

Marktsentiment rondom NEIRO

Een recente stijging in handelsvolume, met meer dan 420 miljoen verhandelde tokens, suggereert een toegenomen interesse in NEIRO

Deze toename in handelsvolume kan het idee ondersteunen dat een bullish uitbraak nabij is. De groeiende activiteit zou een teken kunnen zijn van hernieuwd momentum, vooral als kopers erin slagen de prijs voorbij kritieke weerstandsniveaus te duwen.

Ondanks de recente volumestijging heeft de prijs van NEIRO gemengde prestaties laten zien op de korte termijn. 

Op het moment van schrijven was NEIRO crypto gewaardeerd op $0,003880, met een daling van 27% in de afgelopen 24 uur, hoewel het de afgelopen zeven dagen een stijging van 2,50% heeft laten zien. 

De marktkapitalisatie bedroeg bijna $3,90 miljoen, gebaseerd op een circulerende voorraad van 1 miljard tokens.

Technische indicatoren geven gemengde signalenen

Aan de technische kant blijven de 50 EMA ($0,003890) en 100 EMA ($0,003910) boven de huidige prijs, wat duidt op korte termijn weerstand. De prijs lijkt moeite te hebben om deze niveaus te doorbreken, wat suggereert dat er mogelijk een fase van consolidatie volgt.

image
Bron: TradingView

De RSI (Relative Strength Index) is licht bearish op 46, wat wijst op zwak momentum en lichte verkoopdruk. De RSI bevindt zich echter nog niet in overbought gebied, wat suggereert dat verdere dalingen beperkt kunnen zijn. 

De MACD (Moving Average Convergence Divergence) vertoonde weinig beweging, met de lijnen dicht bij het nulpunt, wat wijst op een gebrek aan sterk richtinggevend momentum. Dit versterkt de waarschijnlijkheid van een voortgezette zijwaartse beweging totdat er een uitbraak plaatsvindt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Cardano heeft bullish on chain waarden: Nu kopen?

Timo Bruinsma

Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker

Pieter de Haan

BlackRock: Waarom Bitcoin nu belangrijker is in de financiële wereld

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu