Blockchain Stories
Bitcoin prijs zal stijgen volgens auteur Robert Kiyosaki
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Bitcoin prijs zal stijgen volgens auteur Robert Kiyosaki

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De bekende auteur van “Rich Dad Poor Dad,” Robert Kiyosaki, voorspelt een flinke stijging in de prijs van Bitcoin. Hij gelooft dat zowel Bitcoin als goud aanzienlijke waardestijgingen zullen zien na de verwachte renteverlagingen door de Federal Reserve. Maar Kiyosaki is niet de enige; verschillende crypto analisten verwachten ook een grote opleving in de cryptomarkt..

Voorspellingen en inzichten op de huidige markt

Robert Kiyosaki heeft een gedurfde voorspelling gedaan. Volgens hem staat de prijs van Bitcoin (BTC) op het punt om “te exploderen.” Kiyosaki staat bekend om zijn steun voor alternatieve investeringen zoals edelmetalen en nu dus ook voor cryptocurrencies.

Hij gelooft dat de verwachte renteverlagingen van de Federal Reserve de prijzen van reële activa, inclusief Bitcoin en goud, sterk zullen doen stijgen. Hij moedigt investeerders aan om zich voor te bereiden op een potentiële grote winst.

Andere analisten sluiten zich aan bij Kiyosaki’s optimisme. Ze verwachten dat Bitcoin in de komende drie maanden een grote rally zal doormaken en mogelijk boven de $92.000 zal uitkomen. Historische gegevens wijzen erop dat Bitcoin na het testen van belangrijke steunlevels vaak een aanzienlijke opleving ervaart.

Bijvoorbeeld, de populaire analist Titan of Crypto suggereert dat Bitcoin, na een retest van de 50 Simple Moving Average lijn, gemiddeld met 71% stijgt. Als deze trend zich voortzet, zou Bitcoin de $92.000 kunnen bereiken.

Handelsactiviteit op exchanges

Er zijn sterke aanwijzingen dat grotere investeerders momenteel Bitcoin verzamelen. Er wordt aanzienlijke koopdruk waargenomen, met meer kooporders dan verkooporders, wat wijst op een bullish sentiment.

Dit verschil toont aan dat institutionele en langetermijninvesteerders geneigd zijn grotere aankopen te doen, wat de opbouw van Bitcoin kan bevorderen. Platforms zoals Bitvavo en OKX zijn ook betrokken bij deze dynamiek, waarbij koop en verkoopactiviteiten een belangrijke rol spelen.

Bitcoin vs goud in het licht van economische omstandigheden

Kiyosaki benadrukt dat de discussie over de superioriteit van Bitcoin ten opzichte van goud zinloos is, vooral gezien de huidige economische omstandigheden. Beide activa worden vaak gezien als veilige havens, maar Bitcoin heeft zich recent losgekoppeld van goud.

Terwijl goud nieuwe recordhoogtes bereikt, worstelt Bitcoin nog om zijn momentum terug te krijgen. Kiyosaki blijft echter vertrouwen houden in het potentieel van Bitcoin en heeft eerder voorspeld dat Bitcoin dit jaar nog kan stijgen tot $300.000.

Deze verschuiving in het marktgedrag kan worden toegeschreven aan de risicomijdende economische omgeving in de Verenigde Staten. De verwachte renteverlagingen door de Federal Reserve kunnen een katalysator zijn voor een nieuwe bull run in de cryptomarkt.

bitcoin koers 16september2024
Bitcoin handelt rond een koers van $59.000. Bron: TradingView

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu