Blockchain Stories
Kan een uitbraak mogelijk zijn dankzij dit patroon?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Kan een uitbraak mogelijk zijn dankzij dit patroon?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De FLOKI memecoin staat mogelijk op het punt van een nieuwe bull run. 

September begon met tekenen van accumulatie, en recente analyses suggereren dat het zich in de tweede fase van een ‘cup and handle’ patroon kan bevinden.

Huidige trend en prijs patroon

FLOKI heeft sinds zijn pieken in juni een over het algemeen bearish trend laten zien. Recentelijk consolideerde de coin rond de prijs van $0,0001, wat aangeeft dat het bearish momentum zijn einde nadert. Bij het uitzoomen werd ook een kromming in de prijsactie zichtbaar, vergelijkbaar met het ‘cup and handle’ patroon.

image
Bron: TradingView

De recente bodem range van de memecoin, gecombineerd met het ‘cup and handle’ patroon, suggereert dat FLOKI op het punt staat van een nieuwe rally. 

Met andere woorden, de recente prijsdalingen waren waarschijnlijk de bodem van het koers patroon. Als dat het geval is, zou dit betekenen dat FLOKI de komende 2 of 3 maanden een over het algemeen bullish prijsactie kan laten zien.

Accumulatiezone en vraagontwikkeling

Het laatste prijsniveau in het ‘cup and handle’ patroon suggereert ook dat de prijs zich op een gunstig accumulatie niveau bevond op het moment van schrijven. 

Daarom hebben we onderzocht of de vraag aan het opbouwen is. We zien namelijk dat de resultaten de afgelopen periode behoorlijk interessant waren.

FLOKI whales op jacht

On chain data onthulde dat FLOKI whales aan het accumuleren zijn. Volgens historische gegevens sloten whales augustus af met 7,32 biljoen FLOKI. Hun saldo was tegen 13 september gestegen naar 7,50 biljoen FLOKI. 

image
Bron: IntoTheBlock

De saldi van retail holders stegen ook van 1,40 biljoen coins eind augustus naar 1,45 biljoen munten op 13 september. 

Ondanks de winsten bij whales en retailers zagen we ook uitstroom bij beginnende investeerders. De saldi van investeerders daalden in dezelfde periode van 1,25 biljoen tokens naar 1,05 biljoen tokens.

Groeiende interesse bevestigd door historische data

De historische gegevens bevestigt de groeiende interesse, vooral van whales. Dit kan worden geïnterpreteerd als een bullish signaal, vooral gezien het huidige prijsniveau van de memecoin. De uitwisseling stromen van FLOKI kwamen ook overeen met de historische concentratiegegevens.

Toenemende vraag van grote holders

Ten slotte toonden de stromen van grote holders een perspectief van groeiende vraag. Op 10 september had FLOKI een instroom van 5,40 miljard van grote holders. 

image
Bron: IntoTheBlock

Deze cijfers stegen snel tegen 13 september. Ondertussen daalde de uitstroom van grote holders van de memecoin van 7,75 miljard munten op 10 september naar 7,30 miljard munten op 13 september. 

De stromen van grote holders van FLOKI bieden verdere bevestiging dat de vraag van whales sterk aan het toenemen is.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

BlackRock CEO spreekt zich lovend uit over Bitcoin

Scott

BlackRock en Microsoft creëren $30 miljard fonds voor AI-datacenters

Michel Borggreve

Google Cloud lanceert RPC-service dat compatibel is met Ethereum

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu