Blockchain Stories
Hoe hoog kan BONK gaan als het dit niveau doorbreekt?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Hoe hoog kan BONK gaan als het dit niveau doorbreekt?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Memecoins trokken grote marktinteresse na de stijging van Bitcoin (Ticker: BTC) naar $60.000 in de afgelopen 48 uur. 

Op zaterdag stond de memecoin categorie zelfs op de tweede plaats in termen van Open Interest (OI), met een stijging van meer dan 5% volgens Coinglass. Dit kan het segment een positieve boost geven.

Andere memecoins overtreffen BONK in volume

Andere memecoins, zoals Dogwifhat (Ticker: WIF) en Pepe (Ticker: PEPE), genoten hogere volumes dan BONK. Dit zou een sterke opmars voor BONK kunnen vertragen, vooral omdat het een lange termijn hindernis op de grafieken heeft bereikt.

Kan BONK deze hindernis overwinnen?

Na de dalende trend van BONK in Q2 heeft de memecoin moeite gehad om zijn cruciale lange termijn trendlijn weerstand te doorbreken. Het herstel dat in juli en augustus werd geprobeerd, werd teruggedraaid bij de weerstand.

image
Bron: TradingView

 

Op het moment van schrijven ondervond de herstel rally van september opnieuw de hindernis op $0,000018.

De onzekerheid over het herstel van BONK werd verder bevestigd door de overbought condities die werden aangegeven door de stochastische RSI (Relative Strength Index) en een neutrale lezing van de RSI. 

Als BTC onder de $60.000 blijft, zou de hindernis een nieuwe prijs afwijzing voor BONK kunnen veroorzaken. Als dat gebeurt, zou een prijs afwijzing op dit obstakel de prijs kunnen terugtrekken naar de support op $0,000015.

Potentiële winst voor BONK bij doorbraak

BONK zou een potentiële winst van ongeveer 15% kunnen zien als het boven de trendlijn weerstand breekt en stijgt naar de aanbodzijde boven $0,000020.

image
Bron: Coinglass

De Open Interest (OI) van BONK daalde van het hoogtepunt van $13 miljoen in juli en zweeft onder de $10 miljoen in augustus en september. Dit wijst op een daling van de interesse, gevolgd door een vlakke vraag vanuit de futuresmarkt.

Naast de afgezwakte vraag zag de memecoin ook massale uitstroom in augustus en september vanuit spotmarkten. Dit versterkte de risicomijdende houding van investeerders en het gebrek aan sterke vraag van spotkopers. 

In de afgelopen zeven handelsdagen heeft de memecoin bijna $8 miljoen aan uitstroom gezien van gecentraliseerde exchanges.

image
Bron: Coinglass

De afgezwakte vraag zou BONK kunnen verzwakken en de vooruitzichten van de bulls om de lange-termijn hindernis te doorbreken, kunnen bemoeilijken. 

Als dat het geval is, zou het directe supportgebied op $0,000015 speculanten kunnen bieden om tegen korting te kopen, met het oog op een mogelijke markt opleving vanaf oktober.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu