Blockchain Stories
FTX/Alameda is bezig met meer dan $1 miljard Solana te unstaken
Altcoin Nieuws Solana

FTX/Alameda is bezig met meer dan $1 miljard Solana te unstaken

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen maanden is FTX/Alameda, het omstreden cryptoplatform dat failliet ging na een reeks schandalen, begonnen met het unstaken van grote hoeveelheden Solana (SOL). Blockchain analysebedrijf Lookonchain rapporteert dat er meer dan 1 miljard dollar aan SOL de komende tijd zal worden unstaked. Deze ontwikkeling trekt veel aandacht binnen de cryptowereld, omdat het onzekerheid met zich meebrengt over de toekomst van Solana én de markt.

Maandelijkse unstaking van Solana

De cijfers van Lookonchain laten zien dat FTX/Alameda in de laatste drie maanden 530.000 SOL heeft unstaked. Dit komt neer op ongeveer 71 miljoen dollar die uit het netwerk is gehaald. Gemiddeld wordt er elke maand zo’n 176.700 SOL unstaked, wat neerkomt op een waarde van ongeveer 23,5 miljoen dollar.

Deze uitgaande stroom heeft invloed op zowel de koers van Solana als het vertrouwen in de markt. FTX/Alameda stuurt de unstakte Solana naar meerdere adressen.

Grote hoeveelheid nog steeds in Solana staking

Ondanks de aanzienlijke hoeveelheden SOL die FTX/Alameda unstaked heeft, hebben ze nog steeds een enorme hoeveelheid Solana in staking. Volgens de laatste gegevens gaat het om 7,06 miljoen SOL, met een waarde van ongeveer 945,7 miljoen dollar. Volgens Lookonchain is FTX van plan om alle Solana te unstaken en te verkopen voor de gedupeerden.

De grote unstaking van SOL door FTX/Alameda kan flinke gevolgen hebben voor de Solana markt. Wanneer een partij met zo’n groot bezit begint met het unstaken en verspreiden van tokens, kunnen prijzen onder druk komen te staan.

Veel crypto investeerders zullen het nieuws in de gaten houden, omdat een eventuele massale verkoop van SOL de waarde van de munt aanzienlijk zou kunnen verlagen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Analyse van bullish patroon van Solana terwijl Open Interest toeneemt

Timo Bruinsma

Ethereum funding rate daalt naar het laagste niveau in 2024

Timo Bruinsma

DOGS op een cruciaal support niveau, maar dit is belangrijk

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu