Blockchain Stories
Dit is waarom Sui Network vandaag met 18% is gestegen
Altcoin Nieuws

Dit is waarom Sui Network vandaag met 18% is gestegen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sui Network wordt als één van de ‘Solana killers’ gezien. Het wordt tegelijkertijd ook gezien als de nieuwe variant van Solana. De verwachtingen rondom Solana zijn al langere tijd hooggespannen, mede omdat deze altcoin vandaag een nieuw record aantikte. Desondanks is het momenteel Sui Network dat Solana volledig weet te overklassen. SUI maakte in de afgelopen 24 uur zelfs een stijging van 18% door. Waar komt deze stijging vandaan? En weet SUI daadwerkelijk SOL te verslaan?

Wat verklaart de stijging van Sui Network?

In augustus verdubbelde de Sui Network koers plotseling, nadat er goed nieuws over deze altcoin verscheen. Al snel moest de altcoin pas op de plaats maken, mede ten gevolge van de algehele onrust in de cryptomarkt. Desalniettemin is Sui Network nu weer aan een flinke opmars bezig. In de afgelopen 24 uur is de koers met meer dan 18% gestegen, dankzij een paar factoren.

Ten eerste komt dit door een aankondiging van Grascyale. Deze fondsbeheerder heeft zijn onlangs gelanceerde crypto-beleggingsfonds voor SUI, genaamd Sui Trust, heeft opengesteld voor geaccrediteerde investeerders. Het is hierdoor voor investeerders mogelijkheid om via Grasycale te investeren in SUI.

Ten tweede maakt het Sui Network ecosysteem een flinke ontwikkeling door. SUI heeft bijvoorbeeld een nieuw Web3-native handheld gaming apparaat aangekondigd. Dit apparaat is vanaf de eerste helft van 2025 te verkrijgen en zorgt naar verwachting voor nog meer bullish sentiment rondom SUI.

Ten derde is er recent een flinke upgrade aan de blockchain doorgevoerd. De zogeheten Mysticeti-upgrade heeft de blockchainprestaties verbeterd, de transactietijden verkort en de schaalbaarheid verder verbeterd. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat SUI nóg beter met SOL weet te concurreren. Het lijkt daardoor zelfs te rechtvaardigen dat SUI een ‘Solana killer’ genoemd wordt.

Wat kan Sui Network op de lange termijn?

Menig investeerder verwacht al geruime tijd het nodige van Solana. Deze toch wel grote – en populaire – altcoin heeft echter nooit de verwachtingen waar kunnen maken. De all time high ligt ver buiten handbereik en de Solana koers is op dit moment vrij stabiel. Toch zijn er nog steeds hoge verwachtingen rondom Solana. Dat geldt ook zeker voor Sui Network. Deze altcoin kan zomaar Solana gaan outperformen, mocht er een nieuwe crypto bullrun aanstaande zijn.

Voor SUI lijken alle seinen in ieder geval op groen te staan. De blockchain is aanzienlijk veranderd, de lancering van het handheld gaming apparaat brengt ongetwijfeld een bullish sentiment met zich mee en op social media wordt veel over SUI gesproken. De verwachtingen zijn derhalve hooggespannen, zoals op X duidelijk te lezen valt:

De huidige koers van Sui Network ligt rond de $1,03. Op X gaan echter tweets en analyses rond waarin gesproken wordt over een targetkoers van maar liefst $1,80.

Weet SUI Network op termijn de verwachtingen waar te maken? Dan verdient deze altcoin met recht de titel ‘Solana killer’. Mogelijk stappen veel SOL-investeerders dan zelfs over naar SUI.

Gerelateerde berichten

Rusland richt crypto groep op voor internationale handel

Julian Smits

Binance oprichter Changpeng Zhao komt deze maand uit detentie

Michel Borggreve

Justin Sun voorspelt: TRON bereikt binnen twee jaar niveau van Bitcoin

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu