Blockchain Stories
Beroemde cryptoanalist voorziet uitbraak van 567% voor LUNC
Altcoin Nieuws

Beroemde cryptoanalist voorziet uitbraak van 567% voor LUNC

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Terra Classic (LUNC) cryptocurrency krijgt steeds meer aandacht van analisten en invloedrijke figuren in de cryptowereld, vooral omdat het tekenen vertoont van een mogelijke uitbraak. Recentelijk heeft de bekende cryptoanalist Javon Marks opgemerkt dat de recente prijsbewegingen van LUNC significant zijn, vooral na een test van een uitbraakniveau.

Volgens Marks blijven zowel de prijsbeweging als de Relative Strength Index (RSI) stabiel, wat suggereert dat een groot herstel op handen is. Marks heeft een koersdoel van $0,000593 voor LUNC geschetst, wat een potentiële stijging van maar liefst 567% ten opzichte van de huidige prijs impliceert. Deze prognose heeft in de cryptocommunity geleid tot discussie over de mogelijkheid van een grote bullish run voor LUNC. Let op: wij geven nooit financieel advies en baseren onze bevindingen op de genoemde bronnen in dit artikel.

Positieve verwachtingen voor LUNC

De bovenstaande positieve verwachting werd verder aangewakkerd door crypto influencer Mr. Diamondhandz1, die via Twitter meldde dat er 39 miljoen USTC tokens zijn vernietigd. Deze verbrandingen kwamen uit de wallets van Terraform Labs (TFL), wat de belangstelling voor het LUNC ecosysteem heeft vergroot. Het verbrandingsmechanisme speelt een cruciale rol in de tokenomics van LUNC. Door de circulerende voorraad te verminderen, tracht het de waarde van de overgebleven tokens te verhogen. Diamondhandz1 benadrukte dat deze ontwikkelingen de LUNC markt opwarmen en zorgen voor opwinding bij zowel handelaren als houders van de munt.

Op het moment van schrijven staat LUNC rond de $0,00008191, wat een stijging van 1,65% betekent in de afgelopen 24 uur. De handelsvolumes zijn ook toegenomen, met een dagelijks volume van $16,07 miljoen, wat duidt op groeiende interesse en activiteit rondom de munt. Een ander belangrijk aspect is de recente upgrade van het Terra netwerk, die essentiële netwerkcomponenten zoals wasmvm en wasmd aanpakt en tegelijkertijd de beveiligingsstructuur van de Terra blockchain versterkt. Deze upgrade heeft al een positieve invloed gehad op de waarde van Terra LUNA- en LUNC tokens.

Terra Luna Classic boekt aanzienlijke vooruitgang

Bovendien heeft de hoofdontwikkelaar van Terra Luna Classic aanzienlijke vooruitgang geboekt met de ontwikkeling van de Tax2Gas update. Deze upgrade is van groot belang omdat het de automatisering van burndown belastingen vereenvoudigt, wat het beheer van gedecentraliseerde apps (dApps) op het netwerk vergemakkelijkt. Hoewel de update nog in de testfase verkeert, belooft deze het proces voor ontwikkelaars te vereenvoudigen, wat kan leiden tot een bredere integratie en acceptatie van dApps binnen Terra Classic.

Kortom, de recente ontwikkelingen rond Terra Classic, met name de verbranding van USTC tokens, de netwerk upgrade en de aanstaande Tax2Gas update, lijken een sterke basis te leggen voor een mogelijke opwaartse beweging in de prijs van LUNC. De combinatie van een positieve marktdynamiek en technologische vooruitgang draagt bij aan de groeiende interesse en speculatie rondom deze cryptocurrency. Investeerders houden de bovenstaande ontwikkelingen goed in de gaten. Het feit dat meerdere experts en analisten een koersstijging verwachten, zorgt ervoor dat er volop gespeculeerd wordt over een ophanden zijnde rally.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu