Blockchain Stories
Kan NEAR een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $15 bereiken?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan NEAR een nieuw jaarlijks hoogtepunt van $15 bereiken?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ondanks een daling van 2,75% in de afgelopen 24 uur, zoekt Near Protocol (Ticker: NEAR) naar een niveau dat extra koopdruk zou kunnen stimuleren om de huidige maandelijkse winst van 4,5% te verhogen. 

Volgens onze analyse wordt verwacht dat NEAR’s traject stijgend zal zijn, waarbij de recente dagelijkse prijsdaling wordt gezien als een retracement.

$15 Doel Vooruitzicht voor NEAR

Analist Michael Van De Poppe voorspelde een bullish trend voor NEAR en merkte op dat de marktstructuur van de cryptocurrency veelbelovende patronen vertoonde voor een op handen zijnde rally. 

Hij verklaarde:

De markten bereiden zich voor op een ommekeer.

Dit optimistische beeld werd versterkt toen NEAR opnieuw een kritisch support gebied betrad dat Van De Poppe eerder had geïdentificeerd als een steunpunt voor koop activiteit. 

Hij gaf aan:

Als de $2,75 tot $3,40-range standhoudt, kunnen we verwachten dat NEAR binnen 3 tot 6 maanden $15 bereikt.

Het bereiken van $15 zou opmerkelijk zijn voor NEAR, dat voor het laatst op dit niveau handelde op 26 april 2022, zoals door ons ontdekt. 

Hoewel deze langetermijnvoorspelling optimistisch lijkt, kan een combinatie van sterke fundamenten en een significante afname van Bitcoin’s dominantie NEAR’s potentiële stijging ondersteunen.

Retailbeleggers voeden NEAR’s rally

We ontdekten via inzichten van Coinglass dat retailbeleggers optimistisch waren over NEAR en de cryptocurrency hoger duwden, aangezien zowel de Open Interest (OI) als de OI Weighted Funding Rates bleven stijgen. 

Open Interest vertegenwoordigt het totale aantal onopgeloste contracten in de derivatenhandel, terwijl de OI Weighted Funding Rate helpt om de prijzen van contracten in lijn te brengen met de spotprijs, gebaseerd op deze open interest.

Op het moment van schrijven bereikte NEAR’s Open Interest een piek van $130 miljoen, herstellend van een daling naar $115 miljoen op 7 september. 

image
Bron: Coinglass

Als deze stijgende trend aanhoudt, zou NEAR op korte termijn kunnen mikken op prijzen van $5,255 of $6,490, waar liquiditeit aanwezig is. Verder momentum zou de prijzen mogelijk kunnen duwen naar $7,710 en vervolgens naar $8,520.

image
Bron: TradingView

NEAR beleggers in actie

Volgens DeFiLlama is de Total Value Locked (TVL) in NEAR gestegen, wat een toename van beleggers activiteit weerspiegelt. De TVL, die de cumulatieve waarde meet van activa die binnen een crypto protocol zijn gestort, heeft $199 miljoen bereikt, herstellend van een recente dip op 6 september. 

image
Bron: DeFilLama

Een stijgende TVL is een bullish indicator die groeiende stortingen signaleert en wijst op toenemend beleggersvertrouwen en betrokkenheid bij het protocol. Als deze trend aanhoudt, zal de prijs van NEAR waarschijnlijk volgen en profiteren van het positieve momentum.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Rusland richt crypto groep op voor internationale handel

Julian Smits

Binance oprichter Changpeng Zhao komt deze maand uit detentie

Michel Borggreve

Justin Sun voorspelt: TRON bereikt binnen twee jaar niveau van Bitcoin

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu