Blockchain Stories
Dogecoin richt zich op 100% stijging, is $0,22 de volgende halte?
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws

Dogecoin richt zich op 100% stijging, is $0,22 de volgende halte?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogecoin (DOGE) lijkt zich voor te bereiden op een grote uitbraak, en de signalen wijzen op een mogelijke bullish trend. Het prijsverloop toont een ‘Falling Wedge’ patroon dat zich al enkele maanden vormt, een technische indicatie die vaak gepaard gaat met een opwaartse koersbeweging. Dit wijst erop dat Dogecoin zich in een positie bevindt om binnenkort door te breken.

Als deze verwachte doorbraak plaatsvindt, kan de prijs van Dogecoin potentieel verdubbelen en oplopen tot $0,22. Investeerders beginnen de markt nauwlettend in de gaten te houden en de spanning neemt toe. De grote vraag is of dit de impuls kan zijn die Dogecoin nodig heeft om zijn eerdere hoogtepunten te benaderen.

Falling Wedge: een bullish voorteken

Het Falling Wedge patroon is een veelgebruikte technische formatie die vaak duidt op een mogelijke prijsrally. In het geval van Dogecoin suggereert de huidige consolidatie binnen dit patroon dat er een opwaartse doorbraak op handen is. Het patroon wordt gezien als een bullish signaal, vooral wanneer de koers een sterke weerstandslijn doorbreekt, wat vaak leidt tot een scherpe stijging.

Handelaren en investeerders houden dit patroon nauwlettend in de gaten, aangezien een succesvolle doorbraak vaak resulteert in aanzienlijke prijsstijgingen. Wanneer Dogecoin erin slaagt om uit deze neerwaartse wig te breken, kan dit de opmaat zijn naar een flinke koersrally, waarbij de waarde mogelijk verdubbelt in korte tijd.

dogecoin richt zich op 100 stijging is 022 de volgende halte
Bron: CoinGecko

Wat het geheel nog interessanter maakt, is dat Dogecoin in het verleden bekendstond om zijn explosieve prijsbewegingen. Vooral wanneer het marktsentiment positief werd. Met een trouwe fanbase en de meme status die Dogecoin heeft, weet deze cryptomunt vaak veel aandacht te trekken zodra de prijs begint te stijgen. Tweets van Elon Musk dragen hier vaak aan bij.

Is $0,22 haalbaar voor Dogecoin?

Mocht Dogecoin erin slagen om succesvol uit dit patroon te breken, dan geloven analisten zoals Javon Marks dat de prijs kan stijgen tot $0,22, zoals eerder werd aangegeven. Dit zou betekenen dat de waarde van Dogecoin meer dan 100% zou stijgen ten opzichte van de huidige niveaus. De analist is in ieder geval positief over de ontwikkelingen die Dogecoin nu ondergaat.

Het grotere doel van $0,6533 blijft zelfs nog binnen bereik, wat suggereert dat deze doorbraak slechts het begin zou kunnen zijn van een grotere rally. Toch moeten beleggers voorzichtig blijven, aangezien een succesvolle uitbraak niet gegarandeerd is. Wij geven overigens nooit financieel advies en baseren onze bevindingen op de genoemde bronnen.

Zoals bij elke cryptovaluta, blijft de koers van Dogecoin volatiel en sterk afhankelijk van marktfactoren. Echter, met het Falling Wedge patroon in het spel en een solide ondersteuningsniveau dat zich lijkt te vormen, kan dit een keerpunt zijn voor Dogecoin. Veel zal afhangen van het bredere marktsentiment en of de cryptomunt erin slaagt om de verwachte uitbraak te realiseren.

Samenvattend is de huidige technische opstelling van Dogecoin veelbelovend. Als de marktdynamiek positief blijft, zou Dogecoin binnenkort een aanzienlijke prijsstijging kunnen meemaken. Het is echter belangrijk om te blijven monitoren hoe de markt zich ontwikkelt voordat er definitieve conclusies worden getrokken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu