Blockchain Stories
Top 5 crypto gems voor Q4 2024 volgens crypto analist
Altcoin Nieuws

Top 5 crypto gems voor Q4 2024 volgens crypto analist

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In een recente tweet op X bespreekt Corné Marchand vijf crypto projecten die volgens hem in het vierde kwartaal van 2024 veel potentie hebben en waarom. Deze projecten combineren innovatie met sterke fundamenten en hebben snelgroeiende ecosystemen, waardoor ze goed gepositioneerd zijn voor de volgende bull run. Hieronder volgen Corné’s topkeuzes en hun potentieel.

Alle tokens zijn verkrijgbaar bij Bitvavo en Bybit.

Arbitrum (ARB) – De Layer-2 koploper

Arbitrum staat bovenaan Corné’s lijst als een van de snelst groeiende Layer-2 oplossingen binnen het Ethereum ecosysteem. Dankzij de lage transactiekosten en snelle afwikkelingen trekt het steeds meer DeFi projecten aan. Corné voorspelt dat Arbitrum een sterke kanshebber is voor explosieve groei in Q4 2024, mede omdat het de schaalbaarheid van Ethereum verbetert en steeds meer ontwikkelaars zich aansluiten bij het ecosysteem.

Op dit moment staat de Arbitrum koers op $0,508.

Injective Protocol (INJ) – Innovatief in crypto derivaten

Injective Protocol staat bekend om zijn focus op gedecentraliseerde derivaten en synthetische assets. Het project heeft onlangs grote samenwerkingen aangekondigd en ziet zijn Total Value Locked (TVL) snel groeien, wat aangeeft dat steeds meer kapitaal het netwerk betreedt.

Corné beschouwt Injective als een voorloper in de DeFi markt, met een grote kans op een koersstijging in Q4 2024, dankzij de toename in populariteit van derivaten in de cryptomarkt.

Op dit moment staat de Injective koers op $16,4.

Mina Protocol (MINA) – Lichtgewicht blockchain met focus op privacy

Mina Protocol biedt ’s werelds lichtste blockchain, wat betekent dat het netwerk minimale computermiddelen vereist om te draaien. Met de toenemende vraag naar privacy in de digitale wereld, kan Mina een centrale rol gaan spelen.

Corné benadrukt dat Mina’s focus op privacy en efficiëntie in blockchain technologie het project bijzonder maakt. In een tijdperk waar gegevensbescherming steeds belangrijker wordt, ziet hij dit als een potentieel winstgevend project voor Q4 2024. Het unieke aspect van Mina is dat het de blockchain technologie toegankelijker maakt, zonder in te leveren op veiligheid.

Op dit moment staat de Mina Protocol koers op $0,4096.

Sui (SUI) – Schaalbaar en gebruiksvriendelijk

Sui is een layer-1 blockchain die zich richt op zowel schaalbaarheid als gebruiksvriendelijkheid. Corné prijst het innovatieve ontwerp van Sui, dat erop gericht is om miljoenen gebruikers aan te trekken zonder te verminderen op prestaties.

Dit platform biedt een gebruiksvriendelijke ervaring, wat essentieel is voor bredere adoptie in de markt. Met zijn potentieel om tijdens de volgende bull run een dominante speler te worden, is Sui volgens Corné een project om nauwlettend in de gaten te houden in Q4 2024. Vooral de focus op schaalbare oplossingen maakt het een interessante kandidaat voor investeerders.

Op dit moment staat de Sui koers op $0,95.

Ocean Protocol (OCEAN) – Datahandel en tokenisatie

Ocean Protocol is een project dat de handel en tokenisatie van data mogelijk maakt, en Corné wijst erop dat data in de moderne digitale economie steeds meer als een nieuwe waarde-eenheid wordt beschouwd. De vraag naar toegang tot grote hoeveelheden data, vooral voor AI toepassingen, groeit snel.

Ocean Protocol speelt hierop in door een marktplaats te bieden voor datatransacties. Corné ziet een sterke kans op prijsstijgingen, gezien de exponentiële groei in de vraag naar big data en AI in de komende jaren.

De OCEAN koers staat nu op $0,47.

De vijf crypto projecten die Corné Marchand voorstelt, zijn volgens hem allen innovatief en hebben sterke groeifundamenten. Ze bestrijken uiteenlopende gebieden zoals layer-2 oplossingen, privacy, derivaten, en data tokenisatie. Corné is optimistisch dat deze projecten goed gepositioneerd zijn voor een succesvolle Q4 2024 en noemt ze daarom ‘crypto-gems’ om in de gaten te houden.

We zullen zien hoe deze koersen zich zullen ontwikkelen in de loop van Q4. We hebben alle huidige koersen bij iedere munt geplaatst.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu