Blockchain Stories
Waarom ETH investeerders nu vooral geduld moeten hebben
Altcoin Ethereum Nieuws

Waarom ETH investeerders nu vooral geduld moeten hebben

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het zijn onrustige tijden op de cryptomarkt. Veel koersen hebben donkerrode cijfers of schommelen al langere tijd rond dezelfde prijsniveaus. Van een mogelijke bullrun lijkt op nog geen enkele manier sprake te zijn, hoewel sommige experts vorige maand wel nog een bullrun voorspelden. Daar is nog geen sprake van, maar analist Carl Runefelt is opvallend positief over ETH. Hij geeft in een recente analyse aan dat ETH investeerders vooral geduld moeten hebben.

Wigpatroon

Carl Runefelt, erg bekend onder de naam The Moon Carl, geeft aan dat de Ethereum koers momenteel een wig patroon heeft. Het is goed mogelijk dat de koers binnenkort richting de dalende wig gaat. Daarbij zou de Ethereum koers zomaar rond de $2.200 uit kunnen komen. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers nog ongeveer 10% hoger. Een dergelijke daling sluit Runefelt dus niet uit.

Dat komt vooral door de recente prestaties van Ethereum. In de afgelopen week moest Ethereum genoegen nemen met een verlies van ruim 6%. Ondertussen presteren de ETH ETF’s ook vrij dramatisch, waardoor er weinig reden tot optimisme lijkt te zijn.

Potentieel voor enorme opleving

Runefelt geeft aan dat de dalende wig slechts tijdelijk zou zijn. Zoals een echt wigpatroon zich kenmerkt, wordt een daling bovendien opgevolgd door een enorme opleving. Dat is dan ook hetgeen Runefelt verwacht in de komende periode voor de Ethereum koers.

Hij benadrukt hierbij dat Ethereum momenteel nog in de dalende wig zit, maar dat na regen altijd zonneschijn komt. Deze daling zou opgevolgd moeten worden door een aanzienlijke rally, aangezien juist dát een wigpatroon kenmerkt.

Dit patroon wordt overigens pas ingezet als het laatste punt van de wig aangetikt wordt. Het ondersteuningsniveau van Ethereum lijkt hiervoor rond de $2.200 te liggen. De Ethereum koers zou dus nog met 10% kunnen zakken, voordat mogelijk de rally ingezet gaat worden.

Komt de Ethereum koers rond de $2.200 uit? Dan gaat dit, volgens Runefelt, ook gepaard met een flinke koopdruk. Veel ETH investeerders willen tegen een dergelijke koers maar al te graag meer Ethereum kopen. Ook zullen bij een dergelijke koers veel nieuwe investeerders instappen. Dit kan uiteraard een flinke slinger aan de bullrun van Ethereum kunnen geven.

Flinke koersstijging op handen?

Als de analyse van The Moon Carl uitkomt, worden het mooie tijden voor Ethereum investeerders. De investeerders kunnen, volgens zijn analyse, rekening houden met een stijging van meer dan 80%. De Ethereum koers zou uiteindelijk op $4.000 uit kunnen komen, waarbij een verdere stijging absoluut niet uitgesloten wordt.

Voor Ethereum investeerders is het dus vooral geduld hebben. Bewaar je geduld tot betere tijden, koop eventueel bij als de Ethereum koers verder daalt en blijf je strategie opvolgen. Heb je bewust voor een lange termijn strategie gekozen? Dan hoef je je nu absoluut geen zorgen te maken. Als de crypto geschiedenis zich wederom herhaalt, kan er zomaar weer een nieuwe all time high door Ethereum aangetikt worde. Juist deze mogelijkheden maken de cryptomarkt zo interessant.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

De groeiende rol van stablecoins in de cryptomarkt

Pieter de Haan

Hoe hoog kan BONK gaan als het dit niveau doorbreekt?

Timo Bruinsma

Ethereum Pectra upgrade: dit betekent het voor houders van ETH

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu