Blockchain Stories
Shiba Inu partner K9 kondigt lanceringsdatum stakingplatform aan
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu partner K9 kondigt lanceringsdatum stakingplatform aan

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

K9 Finance, de officiรซle liquid staking partner van Shiba Inu, heeft aangekondigd dat het langverwachte liquid staking-derivatenplatform (LSD) deze maand gelanceerd zal worden. In een recente aankondiging op X (voorheen Twitter) bevestigde het K9 Finance-team dat ze klaar zijn om het platform in september te lanceren.

Beveiligingsaudit voor K9 Staking succesvol afgerond

In aanloop naar de lancering heeft het team bekendgemaakt dat de smart contracts voor K9’s liquid staking en farming met succes een audit hebben doorstaan. Deze audit is uitgevoerd door SourceHat, een gerenommeerd Web3 beveiligingsplatform. Om maximale transparantie te waarborgen, heeft K9 Finance twee aparte links naar de auditrapporten van de liquid staking- en farming-contracten gedeeld.

Lanceringsdatum van K9 Staking dApp bevestigd

Na de geslaagde audit maakte het team de officiรซle lanceringsdatum bekend. De K9 liquid staking oplossing en farming contracten zullen op 18 september live gaan. Deze stap vormt een belangrijk moment in de ontwikkeling van het K9 platform en betekent het voltooien van de tweede fase van het project.

De volgende stap in de roadmap van K9 is de lancering van K9 Caninae, die gepland staat voor het vierde kwartaal van dit jaar. Dit is de laatste fase van de projectontwikkeling. Tijdens deze fase zal K9 een volledig gedecentraliseerde liquid staking oplossing aanbieden, waarmee het team zijn visie voor een compleet liquid staking-derivaten platform zal verwezenlijken.

Positieve impact op het Shiba Inu ecosysteem

Het stakingproduct van K9 biedt verschillende voordelen voor de Shiba Inu gemeenschap. Zo stelt het platform leden in staat om hun BONE-tokens vast te zetten en hiervoor beloningen te ontvangen. Waar traditionele crypto staking de tokens vastzet, stelt K9 gebruikers in staat om hun gestakete BONE- tokens om te zetten in K9’s eigen liquid token, genaamd knBONE. Dit stelt hen in staat om de liquid tokens verder te gebruiken binnen het Shibarium ecosysteem.

De introductie van het K9 LSD platform wordt beschouwd als een belangrijke ontwikkeling binnen het Shiba Inu ecosysteem. Het biedt niet alleen meer functionaliteit voor het ecosysteem, maar versterkt ook de beveiliging van Shiba Inu’s layer 2 blockchain, Shibarium.

Lancering in september

Naast deze technische voordelen, benadrukte K9 dat hun oplossing ook bijdraagt aan een toename van de totale waarde die is vergrendeld (Total Value Locked, TVL) binnen het Shibarium netwerk. Eerder dit jaar voorspelde Buzz, de pseudonieme oprichter van K9, dat het LSD-platform de TVL van Shibarium mogelijk met 50x zou kunnen verhogen.

Op het moment van schrijven bedraagt de TVL van Shibarium $ 1,15 miljoen, wat een daling van 70,51% betekent ten opzichte van het hoogtepunt van $ 3,9 miljoen in maart van dit jaar. Als Buzz’s voorspelling uitkomt, zou de TVL echter kunnen stijgen tot een indrukwekkende $ 58,65 miljoen, wat een aanzienlijke boost zou betekenen voor het Shiba Inu ecosysteem.

Met de aanstaande lancering van het platform in september, kijkt de gemeenschap met spanning uit naar de verdere ontwikkelingen en de positieve impact die K9 Finance zal hebben. Op deze manier groeit het ecosysteem van Shiba Inu gestaag verder.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu