Blockchain Stories
Pippen ziet Satoshi in droom en voorspelt dat Bitcoin stijgt naar $84K
Bitcoin Nieuws

Pippen ziet Satoshi in droom en voorspelt dat Bitcoin stijgt naar $84K

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Scottie Pippen, de legendarische NBA speler, haalde recentelijk de krantenkoppen met een opvallende droom. Hij beweert dat Satoshi Nakamoto, de mysterieuze schepper van Bitcoin, hem in een droom vertelde dat de waarde van Bitcoin op 5 november $84.650 zal bereiken.

Deze uitspraak heeft geleid tot uiteenlopende reacties. Sommigen vinden het belachelijk, terwijl anderen serieus overwegen of dit een voorbode kan zijn van iets groots.

Scottie Pippen en de crypto gemeenschap

Dit is niet de eerste keer dat Pippen in het nieuws komt met crypto gerelateerde onderwerpen. In 2022 lanceerde hij een NFT collectie en toonde hij interesse in andere cryptocurrencies zoals Ethereum en Solana. Zijn recente droom lijkt een verlengstuk te zijn van zijn groeiende betrokkenheid bij de digitale wereld.

De vraag blijft echter of deze droomvoorspelling daadwerkelijk enige basis in de realiteit heeft. De timing is opmerkelijk aangezien Bitcoin net is gedaald naar ongeveer $56.000, wat de speculaties alleen maar aanwakkert.

De droomvoorspelling onder de loep

De droom van Pippen heeft geleid tot een stroom van reacties uit de gemeenschap. Veel mensen reageren met spot, terwijl anderen serieus overwegen welke factoren tot een dergelijke stijging kunnen leiden.

Een belangrijke mogelijke katalysator is de verwachte renteverlaging door de Federal Reserve tijdens de FOMC vergadering op 18 september. Een lagere rente kan investeerders ertoe aanzetten om meer risico’s te nemen, waaronder investeringen in Bitcoin.

bitcoin koersgrafiek september2024
Bitcoin handelt op een koers van $56.000. Bron: TradingView

Daarnaast kunnen de aankomende presidentsverkiezingen in de VS ook invloed hebben. Een van de prominente kandidaten, Donald Trump, is bekend om zijn pro crypto houding en heeft beloofd de industrie te laten floreren als hij wordt verkozen. Dit zou zeker een positieve impact kunnen hebben op de markt.

Andere voorspellingen en het grotere plaatje

Niet iedereen deelt dezelfde optimistische visie. Arthur Hayes, de voormalige CEO van een crypto exchange, voorspelt een bear markt die tot ten minste eind september zal aanhouden. Zijn analyse is gebaseerd op economische factoren zoals de uitgaven van de Amerikaanse overheid en het ineffectieve verkrappingsbeleid van de Federal Reserve.

Daartegenover staan analisten die een veel rooskleuriger beeld schetsen voor Bitcoin. Volgens Crypto Titan kan de waarde van Bitcoin in de komende maanden zelfs stijgen tot $120.000.

De gemengde voorspellingen en de onvoorspelbaarheid van de markt onderstrepen het belang van transparantie en legitimiteit binnen de financiële wereld. Hoewel Scottie Pippen’s droom speculatief mag zijn, werpt het een licht op de voortdurende fascinatie en betrokkenheid van mensen bij de volatiele wereld van cryptocurrencies.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu