Blockchain Stories
Kamala Harris omarmt crypto: Coinbase donaties nu welkom bij campagne
Coinbase Crypto Exchange Nieuws

Kamala Harris omarmt crypto: Coinbase donaties nu welkom bij campagne

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Vicepresident Kamala Harris zet een belangrijke stap in de wereld van digitale valuta door crypto donaties te accepteren voor haar campagne via Coinbase Commerce.

Dit markeert een mogelijke verschuiving in de houding van de Democratische Partij ten opzichte van cryptocurrency en zou een aanzienlijke impact kunnen hebben op toekomstige beleidsvorming.

Kamala Harris en haar omarming van crypto

Kamala Harris heeft onlangs besloten om cryptocurrency donaties te accepteren voor haar campagne, met behulp van Coinbase Commerce. Het nieuws werd bekendgemaakt door Alesia Haas, Chief Financial Officer van Coinbase, tijdens de Citiโ€™s 2024 Global TMT Conference in New York.

Historisch gezien heeft de Democratische Partij, onder leiding van president Joe Biden, een voorzichtige benadering gevolgd ten opzichte van cryptocurrency.

Harris’s acceptatie van crypto donaties kan echter wijzen op een groeiende bereidheid om zich met de crypto gemeenschap te engageren. Dit zou een belangrijke stap kunnen zijn naar meer positieve beleidsvorming rondom digitale valuta.

De rol van Coinbase en Alesia Haas

Coinbase speelt een cruciale rol in deze ontwikkeling. Alesia Haas benadrukte dat Harris’s beslissing om crypto donaties te accepteren een belangrijk moment is voor de crypto gemeenschap. “Ze accepteert nu crypto donaties. Ze gebruikt Coinbase Commerce voor haar eigen campagne,” aldus Haas.

Daarnaast heeft Coinbase recent bijgedragen aan Fairshake, een politieke actiecommissie die pro cryptocurrency kandidaten ondersteunt. Deze commissie heeft al succes geboekt in diverse verkiezingen, wat de invloed van crypto gerelateerd geld in de politiek benadrukt.

Ondanks het nieuws blijft er enige onzekerheid over de daadwerkelijke uitvoering van crypto donaties door Harris. De officiรซle website voor fondsenwerving van haar campagne toont momenteel nog niet de mogelijkheid om crypto donaties te doen.

Dit roept vragen op bij de crypto gemeenschap, waaronder de groep Crypto4Harris, over de werkelijke inzet van Harris voor het accepteren van deze donaties.

De toekomst van crypto in politieke campagnes

Het gesprek over cryptocurrency in politieke campagnes evolueert snel. Veel experts verwachten dat er meer duidelijkheid komt over regelgeving in de VS na de komende verkiezingen in november.

Haas wees op de unieke kans die Harris heeft om positieve wetgeving rondom digitale activa vorm te geven, en benadrukte dat Coinbase “voorzichtig optimistisch” is over de toekomstige ontwikkelingen.

crypto total market cap september2024
De 1D-grafiek toont de daling van de totale marktwaarde van digitale activa. Bron: TradingView

De totale marktwaarde van digitale activa is momenteel dalende, met een waarde van $1,95 biljoen, vergeleken met $2,25 biljoen aan het einde van augustus.

Bitcoin, de grootste digitale valuta, noteert op $56.000, met een daling van 1% in de afgelopen 24 uur. Deze cijfers illustreren de volatiliteit van de markt en de uitdagingen waarvoor beleidsmakers en investeerders staan.

Vicepresident Harris heeft een unieke kans om een positieve bijdrage te leveren aan de wetgeving rondom digitale valuta.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Gaat Bitcoin al in 2025 een koers van $100.000 aantikken?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu