Blockchain Stories
Kan Vechain een vervolg geven aan de koersstijging?
Altcoin Nieuws VeChain

Kan Vechain een vervolg geven aan de koersstijging?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Er zijn maar weinig cryptocoins die momenteel een (forse) stijging doormaken. AAVE is hier één van de weinige voorbeelden van, terwijl dit ook in mindere mate voor VeChain geldt. Deze altcoin staat al geruime tijd te boek als een veelbelovende digitale valuta, maar heeft de verwachtingen nog niet waar kunnen maken. Des te opvallender is het dat juist VeChain in de afgelopen 24 uur een lichte stijging doorgemaakt heeft. Ook ten opzichte van 1 jaar geleden staat de VeChain koers (fors) hoger. Kan VeChain een vervolg geven aan deze recente koersstijging?

Stijging van ruim 2%

In de afgelopen 24 uur is de VeChain koers met meer dan 2% gestegen. Dit lijkt een kleine stijging te zijn, maar het is belangrijk om dit in perspectief te zien. Heel veel andere altcoins moesten in de afgelopen 24 uur namelijk met een daling genoegen nemen. VeChain weet zich dus zeker te onderscheiden ten opzichte van veel andere altcoins.

Deze stijging kan onder meer toegeschreven worden aan de recente ontwikkelingen. Het team van VeChain zit zeker niet stil en heeft meerdere nieuwe projecten, updates en samenwerkingen aangekondigd. Dit blijkt ook uit de ontwikkelingsactiviteit die door ChainBroker gemeten wordt:

Over het afgelopen jaar staat de VeChain koers op plus 37%. Een indrukwekkende stijging, waaruit ook blijkt dat de VeChain koers vorig jaar op een behoorlijk dieptepunt stond. Desalniettemin moest de VeChain koers in de afgelopen 30 dagen meer dan 6% toegeven op zijn waarde. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel voor dit veelbelovende cryptoproject.

Kan VeChain verder stijgen?

Ja, het is zeker voor de hand liggend dat VeChain verder gaat stijgen. Door alle ontwikkelingen kan er mogelijk een bullish momentum ontstaan, waardoor VeChain weer richting zijn all time high kan stijgen. De VeChain all time high ligt rond de $0,28. Een groot verschil met de huidige koers van $0,02, waardoor er nog voldoende ruimte voor groei is voor deze altcoin.

Wel moet er vermeld worden dat VeChain een algemene bullrun nodig heeft. Zodra het altcoin seizoen weer geopend wordt, kan VeChain daar optimaal van profiteren. Met name als deze altcoin tot dat moment het huidige momentum vol weet te houden. De verwachtingen van sommige crypto analisten zijn nog steeds hooggespannen.

Of er daadwerkelijk dit jaar een altcoins seizoen komt? Dat hangt van talloze externe factoren af. Onder meer de economische omstandigheden in Amerika, de bewegingen van de Bitcoin koers en het algehele beleggersvertrouwen spelen een cruciale rol. Feit is wel dat voor crypto september historisch gezien een slechte maand is. Vooralsnog hoeven we op korte termijn dus niet te veel van VeChain te verwachten.

Desondanks valt het huidige momentum van deze altcoin zeker positief op. Het is niet voor niets dat in de afgelopen 24 uur een stijging van meer dan 2% genoteerd werd. Door de VeChain investeerders wordt het in ieder geval wel weer eens tijd dat de zon echt gaat schijnen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Analist voorspelt grote daling altcoins eind 2024

Julian Smits

Bitcoin zakt fors: Gaat de neerwaartse trend doorzetten?

Julian Smits

Tweede aanslag op Trump laat Bitcoin kelderen

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu