Blockchain Stories
AAVE Whale koopt voor $6,78 miljoen nu prijs 16% herstelt
Altcoin Nieuws

AAVE Whale koopt voor $6,78 miljoen nu prijs 16% herstelt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de wereld van cryptocurrency heeft AAVE recent de aandacht getrokken met een indrukwekkend herstel in augustus. Het is geen geheim dat deze token, afkomstig van het crypto leningprotocol met dezelfde naam, de afgelopen maand een van de best presterende cryptocurrencies was.

De kracht van AAVE in augustus

AAVE liet in augustus een opmerkelijke prestatie zien door bijna 63,5% te stijgen in slechts 30 dagen. Deze indrukwekkende stijging wekte de interesse van zowel analisten als investeerders.

Terwijl andere cryptocurrencies moeite hadden om zich te herstellen, bleef AAVE groene cijfers tonen. Dit leidde tot hernieuwde aandacht en voorspellingen dat AAVE aan het einde van het jaar een van de toonaangevende verhalen in de cryptowereld zou kunnen worden.

Whales in actie: De grote AAVE investeringsgolf

De stijgende prijs van AAVE trok de aandacht van verschillende whales, die miljoenen dollars in de token hebben geïnvesteerd. Sinds 20 augustus hebben grote investeerders ongeveer 170.382 AAVE tokens, ter waarde van $22,27 miljoen, gekocht.

Een opvallende whale gebruikte 4.000 ETH om 77.270 tokens te kopen, met een totale waarde van $10,4 miljoen. Later kocht dezelfde investeerder nog eens 50.604 tokens, waardoor het totale bezit op 125.605 AAVE kwam te staan, met een waarde van $16,9 miljoen.

Deze koopgolf door whales heeft niet alleen de prijs van AAVE opgejaagd, maar ook tot een groter vertrouwen in de toekomst van de token geleid. De activiteit van deze grote spelers in de markt kan een indicatie zijn van hun positieve verwachtingen voor de lange termijn.

Factoren van het herstel van AAVE

Het recente herstel van AAVE kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. Ten eerste heeft de activiteit van whales een positieve invloed gehad op het vertrouwen en de prijs van de token.

Daarnaast zijn er geruchten over een mogelijk project gerelateerd aan Donald Trump, genaamd “World Liberty Financial”. Dit zou een DeFi leningplatform kunnen zijn gebaseerd op AAVE en Ethereum.

Analisten zoals Altcoin Sherpa en Nebraskangooner hebben ook hun optimisme uitgesproken over AAVE’s toekomstige prestaties.

Hoewel ze erkennen dat de prijs op korte termijn kan schommelen, zijn ze het erover eens dat AAVE een van de sterkste cryptocurrencies op de markt is. Als de bredere markt stabiel blijft, zou AAVE zelfs het $150 niveau kunnen bereiken.

Op dit moment wordt AAVE verhandeld rond de $133, een daling van 1,2% in de afgelopen 24 uur. Analisten blijven echter optimistisch over de lange termijn, mits de bredere cryptomarkt ondersteund blijft.

aave koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu