Blockchain Stories
RENDER ervaart 18% verlies op korte termijn
Altcoin Cryptocurrency Nieuws

RENDER ervaart 18% verlies op korte termijn

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptomarkt ziet er momenteel somber uit voor RENDER, een token dat de afgelopen week 18% van zijn waarde heeft verloren. Dit verlies weerspiegelt een bredere, negatieve trend in de markt. Volgens recente gegevens blijft de consensus bearish, wat betekent dat veel beleggers verwachten dat de prijzen zullen blijven dalen.

Ondanks deze somberheid laten Bitcoin en Ethereum enige veerkracht zien door opnieuw hun cruciale weerstandsniveaus te testen. Dit kan mogelijk wijzen op een verandering in het marktsentiment, maar de onzekerheid blijft groot.

Belang van weerstandsniveaus

Op dit moment vecht RENDER om terrein terug te winnen tegen de bulls. De token handelt tussen $3,3 en $5,1, een vrij breed bereik dat zowel bulls als bears ruimte geeft om te manoeuvreren. Op korte termijn hebben de bears een klein voordeel.

De Relative Strength Index (RSI) van RENDER laat zien dat de bulls momentum aan het opbouwen zijn voor een mogelijke doorbraak van het weerstandsniveau van $5,1 in de komende weken. Echter, door de volatiliteit in de markt blijft de toekomst van de altcoin onzeker.

De bredere cryptomarkt is recent met 10 basispunten gedaald nadat het eerder met bijna een procent was gestegen. Deze volatiliteit en de angst, onzekerheid en twijfel (FUD) onder investeerders zullen naar verwachting de opwaartse beweging van RENDER op korte termijn blijven belemmeren.

Render koersgrafiek augustus2024
RENDR is momenteel verhandeld voor $4,78. Bron: TradingView.

Invloed van economische indicatoren

Deze week zullen meerdere arbeidsmarktindicatoren worden vrijgegeven door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Beleggers hopen op een zachte landing voor de Amerikaanse economie. De arbeidsmarkt staat onder een vergrootglas, omdat het een van de belangrijkste factoren was achter de verkoopdruk in augustus.

De voorspellingen voor de payroll indicatoren zijn verrassend optimistisch. De Nonfarm Payroll voorspelling staat op 164k, tegenover een eerdere 112k, wat zou kunnen betekenen dat de markt een toekomstige renteverlaging verwacht.

Als de economische indicatoren deze week optimistisch zijn, kan de markt nieuwe kracht vinden en kan kapitaal op de lange termijn terugvloeien naar cryptocurrencies. Daarnaast kijken beleggers ook naar de consumentenprijsindex (CPI) van volgende week.

Deze zal aangeven of de Amerikaanse Federal Reserve de huidige rentetarieven gaat verlagen of handhaven. De marktindices zijn momenteel bullish, waarbij de S&P 500 en de Dow Jones op korte termijn een paar procentpunten zijn gestegen.

Het is belangrijk voor investeerders om de onzekere tijden te begrijpen. Hoewel er mogelijke tekenen van herstel zijn, blijft de markt volatiel. Het volgen van economische indicatoren en de prestaties van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum is relevant.

Deze factoren kunnen het sentiment van de cryptomarkt en RENDER beïnvloeden. Ondanks hoop op herstel, blijft het risico op verdere dalingen bestaan.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu