Blockchain Stories
Blockchain reuzen verenigen zich: $100K voor Kamala Harris fonds
Blockchain Nieuws

Blockchain reuzen verenigen zich: $100K voor Kamala Harris fonds

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De crypto gemeenschap staat op het punt een belangrijke stap te zetten met een geplande fondsenwerving van $100.000 voor de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris.

Deze campagne, geleid door prominente figuren binnen de sector, beoogt een gunstiger klimaat voor de crypto industrie te creëren, vooral met het oog op de komende presidentsverkiezingen waarin Harris een rol kan spelen.

De strategische zet

De fondsenwerving, georganiseerd door de Blockchain Foundation en andere crypto belangenorganisaties, heeft als doel Kamala Harris te bewegen haar standpunt over digitale valuta te herzien.

Harris heeft tot nu toe een voorzichtige houding aangenomen ten opzichte van crypto, mogelijk beïnvloed door de huidige druk van de Securities and Exchange Commission (SEC) onder het Biden bestuur.

Door deze fondsenwerving hopen de betrokken partijen Harris en haar team te verleiden soepelere regelgeving te overwegen die de groei van de crypto sector kan bevorderen.

Cleve Mesidor, uitvoerend directeur van de Blockchain Foundation, benadrukt het belang van deze actie. Hij stelt dat dit evenement een unieke gelegenheid biedt om te bespreken hoe de toegang tot kapitaal voor ondervertegenwoordigde gemeenschappen binnen de industrie kan worden verbeterd.

Dit illustreert de bredere impact en het potentieel van crypto om economische kansen te creëren.

totale marketcap crypto september2024
Totale cryptomarkt kapitalisatie op $2,01 biljoen. Bron: TradingView

Betrokken partijen

De fondsenwerving wordt niet alleen gezien als een middel om de steun van Kamala Harris te winnen, maar ook om de algemene politieke houding ten opzichte van crypto te beïnvloeden. De Blockchain Foundation en andere belangengroepen beschouwen dit evenement als een serieuze poging om Harris’ standpunt te herzien.

In de aanloop naar de fondsenwerving heeft Harris’ team al diverse ontmoetingen gehad met leiders uit de cryptowereld, wat wijst op een bereidheid om naar de sector te luisteren en mogelijk beleid te ontwikkelen dat innovatie bevordert.

Brian Nelson, senior adviseur van de campagne, heeft aangegeven dat Harris openstaat voor beleid dat innovatie stimuleert, hoewel er nog geen concrete toezeggingen zijn gedaan.

Verwachte impact

De impact van deze fondsenwerving op de crypto industrie kan aanzienlijk zijn. Door directe dialoog met Harris en haar team hopen de organisatoren discussies te stimuleren over hoe een mogelijke Harris regering de groeiende crypto industrie kan ondersteunen.

Dit betreft niet alleen algemene regelgeving, maar ook specifieke maatregelen om de toegang tot kapitaal voor minderheden en andere ondervertegenwoordigde groepen te verbeteren.

De aanzienlijke druk van de SEC op grote cryptofirma’s zoals Coinbase en Ripple heeft geleid tot miljoenen dollars aan politieke bijdragen die proberen de verkiezingen te beïnvloeden. Deze bedrijven, waaronder Fairshake, hebben agressieve campagnes gevoerd tegen Kamala Harris en haar partij, wat de complexiteit van de situatie benadrukt.

poll haris trump verkiezingen
Bron: 538

Hoewel Harris momenteel een voorsprong heeft in de nationale peilingen, blijft de crypto gemeenschap sceptisch over hoe ver ze bereid is te gaan om de bestaande regelgeving te hervormen.

De uitkomst van deze fondsenwerving en Harris’ daaropvolgende acties kunnen de toekomst van de crypto industrie in de VS sterk beïnvloeden. Door deze stappen hopen de crypto leiders een samenwerking te creëren die zowel de technologie als de economie ten goede komt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu