Blockchain Stories
Topanalist onthult mogelijke bodem voor Bitcoin prijzen
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Topanalist onthult mogelijke bodem voor Bitcoin prijzen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin heeft de laatste tijd veel aandacht getrokken door zijn schommelende prijzen. Volgens Credible Crypto, een bekende analist in de cryptowereld, zou Bitcoin binnenkort een belangrijke bodem kunnen bereiken. Laten we eens kijken naar zijn voorspellingen en wat dit betekent voor investeerders.

Recente nieuws en marktanalyse

Bitcoin’s recente prijsdaling heeft geleid tot een interessante situatie op de markt. Veel lange posities zijn geliquideerd, terwijl er nog tal van korte posities openstaan. Credible Crypto verwacht dat Bitcoin mogelijk een bodem zal vinden net onder de $55,000. Hij denkt dat er eerst een korte opleving zal zijn voordat de prijs verder daalt naar zijn doelstelling van tussen de $53,000 en $54,000.

Deze opleving kan te maken hebben met het feit dat veel shortposities nog getest moeten worden. Dit betekent dat er een kans is dat de prijs tijdelijk zal stijgen voordat deze verder daalt. Credible Crypto heeft al zijn shortposities gesloten, in afwachting van deze verwachte opleving.

Strategie van credible crypto

Het is belangrijk te realiseren dat er altijd onzekerheid is in de voorspellingen van de markt. Credible Crypto geeft aan dat Bitcoin twee mogelijke richtingen kan inslaan.

Of de prijs zal stijgen boven vorige hoogtepunten, of de prijs zal dalen naar het doelgebied van tussen de $53,000 en $54,000. Beide uitkomsten zijn mogelijk, afhankelijk van hoe de markt reageert op de huidige situatie.

Credible Crypto heeft al zijn shortposities gesloten omdat hij een bredere marktherstel verwacht als de voorspelde opleving plaatsvindt. Dit betekent dat hij vertrouwen heeft in een tijdelijke prijsstijging die gevolgd wordt door een bredere positieve trend in de cryptomarkt.

Eerder in augustus suggereerde hij dat Bitcoin rond de $50,000 zou kunnen handelen voordat het een significante rally naar nieuwe recordhoogtes zou beginnen. Zijn grafieken laten zien dat Bitcoin aanzienlijke winsten zou kunnen boeken na het bereiken van een bodem onder $55,000.

Breder marktherstel en implicaties

Als de voorspelling van Credible Crypto uitkomt, kan dit een grote invloed hebben op de bredere financiële markt. Een opleving in Bitcoin prijzen kan leiden tot een breder marktherstel, wat gunstig zou zijn voor andere cryptocurrencies en de bredere financiële markt.

Dit betekent dat investeerders en handelaren op hun hoede moeten zijn en voorbereid moeten zijn op mogelijke veranderingen. Het is belangrijk om de markt goed in de gaten te houden en strategisch te handelen op basis van de nieuwste analyses en voorspellingen.

Bitcoin blijft een spannend en onvoorspelbaar onderwerp in de financiële wereld. De inzichten van Credible Crypto bieden waardevolle informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in investeren in cryptocurrencies.

bitcoin koersgrafiek augustus2024 1
Bitcoin handelt op een koers van $58.000. Bron: TradingView

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Google Cloud lanceert RPC-service dat compatibel is met Ethereum

Michel Borggreve

KuCoin stopt in Nederland: wat moet je nu doen met je crypto?

Pieter de Haan

Binance bevestigt lancering Telegram mini-game Moonbix

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu