Blockchain Stories
FET en TAO reageren op Nvidia Q2 winst en verslag
Altcoin Nieuws

FET en TAO reageren op Nvidia Q2 winst en verslag

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De AI sector beleeft deze week een heropleving en presteert beter dan andere sectoren, ondanks recente dalingen op de markt. 

Nvidia (Ticker: NVDA) rapporteerde onlangs de Q2 winst en genereerde $30 miljard aan inkomsten, waarmee de verwachtingen met ongeveer 4% werden overtroffen. Het bedrijf behaalde een aangepaste winst per aandeel van 68 cent, beter dan de verwachte 64 cent. 

Voor Q3 voorspelt Nvidia een omzet van $32,50 miljard, wat een stijging van 80% op jaarbasis betekent, vergeleken met de verwachte $31,5 miljard.

image
Bron: Quatr cjfers

AI projecten met meeste aandacht

Onder de AI projecten hebben Bittensor (Ticker: TAO), Artificial Superintelligence Alliance (Ticker: FET), Near Protocol (Ticker: NEAR), Arkham (Ticker: ARKM), The Graph (Ticker: GRT) en Internet Computer (Ticker: ICP) de meeste aandacht gekregen in aanloop naar Nvidia’s winst verslag. 

Hoewel AI tokens en Nvidia de afgelopen weken geen sterke correlatie hebben vertoond, wordt verwacht dat deze ontwikkeling de interesse zal vergroten, wat hun prijzen zou kunnen opdrijven naarmate technische en fundamentele indicatoren op elkaar aansluiten.

image
Bron: Kaito

Het positieve verslag van Nvidia heeft al geleid tot een toegenomen interesse in TAO en FET, waardoor ze als topkandidaten in de AI cryptospace worden gepositioneerd.

Prijsactie en reactie van FET en TAO

Na de aankondiging van de winst van Nvidia vertoonde de prijsactie van FET veelbelovende signalen. De prijs van FET breidt zich uit vanuit een “squeeze,” met de Bollinger Bands die zich openen nadat de prijs een steunpunt op de dagelijkse tijdsframe heeft bereikt. 

Bovendien is FET uit een dalend wigpatroon gebroken, en de verwachting is dat de sterke winst van Nvidia de prijzen verder zal laten stijgen. Het stijgende volume duidt erop dat kopers momenteel de controle hebben.

image
Bron: TradingView

Ook Bittensor lijkt te profiteren van het nieuws over Nvidia’s winst. De prijsactie van TAO is uit een dalende trendlijn gebroken en als het dit niveau als support kan vasthouden, kan het verdere winsten boeken. 

Als de prijs er echter niet in slaagt deze support te behouden, kan het verstandig zijn om te wachten met verdere investeringen. Gezien de relatief lage huidige prijs van TAO kan dit echter een goed moment zijn om meer tokens aan te schaffen.

Prestatieoverzicht

Volgens onze laatste gegevens stond TAO op het moment van schrijven geprijsd op $295, terwijl Fetch.ai op $1,20 stond. 

FET heeft een grotere marktkapitalisatie van $3 miljard in vergelijking met TAO’s $1,9 miljard. FET’s volume naar marktkapitalisatie verhouding van 13,5% suggereert een grotere prijsstabiliteit, wat het een stabielere investering maakt vergeleken met TAO, dat een lagere verhouding van 4% heeft.

Toekomstvoorspelling voor TAO

Vooruitkijkend voorspelt Comparemarket dat de prijs van TAO meer dan 30 keer zou kunnen stijgen als het de huidige marktkapitalisatie van Solana zou bereiken, en mogelijk zou handelen tegen $9.186 per token. 

image
Bron: CompareMarketCap

Deze voorspelling is echter afhankelijk van de marktomstandigheden en de aanhoudende invloed van Nvidia op AI gerelateerde cryptocurrencies.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

BlackRock CEO spreekt zich lovend uit over Bitcoin

Scott

BlackRock en Microsoft creëren $30 miljard fonds voor AI-datacenters

Michel Borggreve

Google Cloud lanceert RPC-service dat compatibel is met Ethereum

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu