Blockchain Stories
Experts verklaren waarom XRP $150, $333 en zelfs $587 kan bereiken
Altcoin Nieuws Ripple

Experts verklaren waarom XRP $150, $333 en zelfs $587 kan bereiken

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptomarkt staat bekend om gedurfde voorspellingen, en XRP is daar geen uitzondering op. Deskundigen hebben ambitieuze prijsdoelen voor deze cryptovaluta vastgesteld.

Recentelijk hebben verschillende analisten optimistische prognoses voor XRP gedeeld, waarbij ze suggereren dat de prijs zou kunnen stijgen tot $150, $333 of zelfs $587. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op diverse technische analyses, die elk verschillende factoren benadrukken die tot een dergelijke groei zouden kunnen leiden.

Prijs naar $150

Afgelopen maand wees marktanalist Javon Marks op de mogelijkheid dat XRP een aanzienlijke waardestijging kan doormaken. Hij voorspelde dat de prijs zou kunnen oplopen tot $150. Marks baseerde zijn voorspelling op de prijsgeschiedenis van XRP en een technisch patroon dat zich over meerdere jaren heeft gevormd. Sinds het hoogtepunt van $3,3 tijdens de bullrun van 2017-2018, zit XRP in een langdurige consolidatiefase.

Marks benadrukte dat de vorming van een dalende driehoek van groot belang is. Binnen dit patroon is een kleinere symmetrische driehoek ontstaan, wat wijst op een versmalling van het handelsbereik. Volgens Marks kan dit duiden op een naderende uitbraak.

De recente test van de bovenkant van de dalende driehoek zou een voorbode kunnen zijn van een aanzienlijke opwaartse beweging. Als XRP inderdaad uitbreekt zoals Marks verwacht, zou de prijs met meer dan 41.000% kunnen stijgen, mogelijk tot $150.

XRP naar $333

In juli voorspelde een andere analist, Dark Defender, zelfs een nog hoger doel van $333. Dark Defender, die eerder al prijsniveaus van $3, $5 en $18 correct voorspelde, is van mening dat deze doelen slechts het begin zijn. Zijn analyse suggereert dat het doorbreken van belangrijke weerstandsniveaus de weg vrij zou kunnen maken voor een veel hogere waardering.

Hoewel er enige scepsis heerst binnen de bredere markt, blijft Dark Defender overtuigd van zijn $333 voorspelling. Hij stelde dat het bereiken van dit niveau zou betekenen dat XRP aanzienlijke weerstand moet overwinnen en zijn opwaartse momentum moet behouden. Met een circulerende voorraad van 55,9 miljard tokens zou het bereiken van deze prijs echter een aanzienlijke marktkapitalisatie vereisen.

Prijs van XRP naar $587

De meest gewaagde voorspelling komt van een Bitcoin analist genaamd Flash, die op 24 juli stelde dat XRP zou kunnen stijgen tot $587.

Flash baseerde zijn voorspelling op een analyse van de wekelijkse grafiek van XRP, waarin een symmetrisch driehoekspatroon zichtbaar was sinds de piek van $1,96 in 2021. Volgens Flash breekt XRP momenteel uit dit patroon. Dat is te zien is aan de vorming van grotere groene candles op de wekelijkse grafiek.

Flash suggereerde dat deze uitbraak zou kunnen leiden tot een prijsstijging van bijna 100.000%, waarmee XRP op $587 zou kunnen uitkomen. Deze voorspelling werd echter met enige scepsis ontvangen door marktdeelnemers, omdat een dergelijke prijsstijging ongekend zou zijn.

Op het moment van schrijven noteert XRP rond de $0,57 worstelt om boven de $0,55 te blijven, dit komt mede door de huidige onzekerheden in de markt. Volgens de bovengenoemde analisten is het echter een kwestie van tijd voordat dit verandert. Wij onthouden ons van elk financieel advies.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu