Blockchain Stories
Hong Kong keurt handel in Avalanche en Chainlink goed
Altcoin Nieuws Regulatie

Hong Kong keurt handel in Avalanche en Chainlink goed

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

HashKey, de gereguleerde beurs in Hong Kong, heeft onlangs goedkeuring gekregen om Avalanche (Ticker: AVAX) en Chainlink (Ticker: LINK) aan te bieden voor handel door retailbeleggers. 

Aanvankelijk waren alleen Bitcoin (Ticker: BTC) en Ethereum (Ticker: ETH) beschikbaar voor retail handel in Hong Kong.

De toevoeging van AVAX en LINK door HashKey betekende een opmerkelijke uitbreiding van de crypto handelsopties in de regio, waardoor retailbeleggers toegang kregen tot deze tokens met een hoog potentieel. 

Beide markten reageerden positief op deze ontwikkeling en toonden veelbelovende prijsbewegingen.

Met de focus op Avalanche ontdekte we dat het AVAX/USDT pair aanvankelijk rond het prijsniveau van $27 consolideerde en een hoofd en schouders patroon vormde voordat het zakte naar $23. Deze daling bereikte een orderblok dat support bood, waardoor de prijs kon stabiliseren.

Na het nieuws van de goedkeuring van AVAX voor handel in Hong Kong, bereikte de prijs een dieptepunt van $23, creëerde een dubbele bodem en brak door een korte termijn hoogte. 

De Stijgende trend moet echter nog worden bevestigd, aangezien een succesvolle hertest van dit dubbele bodempatroon nodig is, vooral tijdens de Aziatische handelsuren in de komende maanden. Dit zou kunnen leiden tot hogere prijzen voor AVAX.

image
Bron: TradingView

LINK zag ook significante prijsbewegingen als gevolg van het nieuws van HashKey Hong Kong. Na een uitbraak uit een 14 daagse consolidatie steeg LINK, maar stuitte op weerstand bij het niveau van $12. 

Voorafgaand aan de aankondiging daalde de prijs van LINK snel, maar vond steun rond $10,90. 

Net als AVAX vormde LINK een dubbele bodem op de uurgrafiek en brak door de structuur, hoewel ook hier een hertest nodig was om de stijgende trend te bevestigen. Met de goedkeuring van HashKey wordt LINK gezien als een crypto om nauwlettend in de gaten te houden, zoals uit verdere analyse bleek.

image
Bron: TradingView

Toename in aantal transacties

De aankondiging van HashKey Hong Kong leidde ook tot een toename in handelsactiviteit voor de activa AVAX en LINK. Het AVAX/USDT pair van Avalanche registreerde 21,490 transacties, terwijl Chainlink’s LINK/USDT 17,540 transacties zag, wat wijst op sterke liquiditeit en een toegenomen interesse van beleggers. 

Het uitbreiden van dit succes naar andere paren en beurzen zou de liquiditeit verder kunnen verhogen, waardoor meer handelaren en beleggers worden aangetrokken.

image
Bron: HyBlock Capital

Stijging van de Open Interest

Tot slot steeg de Open Interest voor zowel AVAX als LINK na de goedkeuring door HashKey, waarbij AVAX LINK overtrof op dit gebied. 

AVAX zou dus een betere langetermijn investeringsmogelijkheid kunnen bieden naarmate de adoptie van cryptocurrencies wereldwijd blijft groeien.

image
Bron: HyBlock Capital

Nu deze activa tractie krijgen in Hong Kong en daarbuiten, zouden hun prijzen hoger kunnen trend, wat veelbelovende vooruitzichten biedt voor beleggers.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu