Blockchain Stories
Helium (HNT) stijgt naar hoger niveau: koersdoel van $10 in zicht?
Altcoin Nieuws

Helium (HNT) stijgt naar hoger niveau: koersdoel van $10 in zicht?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De native token van Helium, HNT, bevindt zich in een overwegend opwaartse trend. Deze maand is de prijs van Helium (HNT) met meer dan 100% gestegen, wat koren op de molen is voor investeerders. Door de aanhoudende stijging investeren meer beleggers in de munt, die een nog grotere stijging in het verschiet zien.

Als een van de best presterende munten van de afgelopen weken, bleef HNT stabiel ondanks de volatiliteit van de markt. Naarmate kleine terugvallen werden overwonnen, zette de trendomslag door en richten kopers zich nu op de $10 grens. Daarvoor moeten er echter wel een aantal weerstandsniveaus worden doorbroken.

Te midden van verbeterde marktsentimenten lijkt de token de opwaartse rally te willen voortzetten. Gisteren vormde HNT een ‘bullish engulfing candlestick’, wat wijst op een significante terugkaatsing vanaf het 20-daags EMA-niveau.
Met een marktkapitalisatie van $1,1 miljard op CoinGecko, is de token doorgedrongen tot de top 100, met een 68e plaats. Op het moment van schrijven wordt de token verhandeld op $6.64. Met een stijging van meer dan 188% in het handelsvolume, toont dit het goede vertrouwen van investeerders.

helium hnt stijgt naar hoger niveau koersdoel van 10 in zicht
Bron: CoinGecko

Zal de Helium (HNT) prijs richting $10 stijgen?

Op de dagelijkse grafiek bleef de HNT token de afgelopen periode winst accumuleren en werd de munt vrijwel continu verhandeld binnen een stijgende trend. Het stijgende handelsvolume is tevens een goede indicator voor de toenemende populariteit van de munt.

Aan het begin van vorige maand had de token een basis rond $3. Daarna volgde een sterke opwaartse ommekeer, waarbij de token deze maand meer dan 100% steeg. Investeerders verwachten dat deze stijgende trend zich voort zal zetten.

Naast de prijsstijging zien de technische indicatoren er sterk uit; een gold cross zorgde voor de opwaartse rally. Cryptojack merkte in een recente tweet op dat HNT snel winst maakte binnen een stijgende trend en mogelijk binnenkort de $10 grens zou kunnen bereiken. In dat geval zou de koers van HNT in een relatief kort tijdsbestek met maar liefst 200% zijn gestegen.

Stijging in Populariteit

Te midden van de aanhoudende prijsstijging bleef de token een aantrekkingspunt voor beleggers. Ondanks de aanzienlijke ups en downs van de afgelopen weken, heeft de token zijn investeerders niet teleurgesteld. Er wordt nu gekeken naar verschillende factoren, waaronder enkele weerstandsniveaus. Een aanzienlijke toename van meer dan 55,20% in de Open Interest van futures naar $6,63 miljoen werd in de afgelopen 24 uur opgemerkt. Dit suggereert dat handelaren meer inzetten op stijgingen en een prijsverhoging verwachten.

Op het moment van schrijven werden meer dan $21,2k aan shorts geliquideerd, terwijl slechts $1,2k aan longs werd geliquideerd, wat duidt op optimistische vooruitzichten. De huidige prijstrend toont sterke weerstandsniveaus bij $7,80, gevolgd door $8,30. Deze niveaus moeten doorbroken worden voor een verdere opwaartse trend. Ondertussen fungeert het $6,50 niveau als een directe ondersteuningszone. Als Helium (HNT) dit niveau niet weet vast te houden, kan er een aanzienlijke daling volgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu