Blockchain Stories
Decentraland prijsvoorspelling kan MANA dit jaar $1 bereiken?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Decentraland prijsvoorspelling kan MANA dit jaar $1 bereiken?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrencies evolueert razendsnel en vindt zijn weg naar verschillende sectoren zoals de Metaverse en NFTs. Binnen de Metaverse speelt Decentraland een prominente rol.

Decentraland is een van de toonaangevende VR metaverse platforms in de crypto industrie. Het wordt aangedreven door de Ethereum blockchain en gebruikt MANA als de native token.

Wat is Decentraland en MANA?

Decentraland is een virtueel realiteit platform dat draait op de Ethereum blockchain. Gebruikers kunnen hier land kopen, ontwikkelen en vervolgens verzilveren.

Decentraland is uniek omdat het volledig eigendom is van en wordt beheerd door de gebruikers zelf. Het protocol bestaat uit drie lagen: een consensuslaag, een landinhoudslaag en een real timelaag.

Het platform maakt gebruik van twee tokens, MANA en LAND. MANA is een ERC 20 token dat op Ethereum draait. Deze token kan worden gebruikt voor het betalen van avatars, namen, draagbare items en meer op de Decentraland marktplaats.

Het doel van Decentraland is om content creators, individuen en bedrijven een nieuw artistiek medium te bieden of een platform voor nieuwe zakelijke kansen.

Prijsvoorspellingen en invloedrijke factoren

Volgens crypto analisten kan de groeiende adoptie van Decentraland de prijs van MANA tegen het einde van 2024 naar een potentieel hoogtepunt van $0,91 duwen.

decentraland voorspellingen 2024 augustus
Bron: TradingView

Echter, de opkomst van grotere bedrijven en agressieve marketingstrategieën van concurrenten zouden Decentraland in de schaduw kunnen zetten, waardoor de prijs kan dalen tot $0,32. Gemiddeld wordt verwacht dat de prijs rond $0,62 zal liggen.

In 2025 zou Decentraland nieuwe partnerships en ontwikkelingen kunnen aangaan, en unieke evenementen kunnen organiseren. Dit zou de prijs van MANA omhoog kunnen stuwen tot $1,97. Echter, als het protocol terrein verliest aan opkomende en prominentere rivalen, zou de prijs kunnen dalen tot $0,99. Gemiddeld wordt een prijs van $1,48 verwacht.

Voor de jaren daarna voorspellen analisten een aanhoudende stijgende lijn, met een minimumprijs van $1,61 in 2026 en een maximumprijs van $6,17 in 2030. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op technische analyses en markttrends.

Factoren die de prijs van MANA beïnvloeden

De prijs van MANA kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Een belangrijke factor is de vraag en aanbod; een toename hiervan kan de prijs van MANA naar nieuwe hoogten brengen. Het blijft interessant om de ontwikkelingen rondom MANA in de gaten te houden.

Daarnaast speelt inflatie van fiatvaluta’s een rol, aangezien hyperinflatie mensen en overheden kan aanzetten om cryptocurrencies als alternatief te gebruiken. Ten slotte kunnen overheidsregulaties en de introductie van Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) een grote impact hebben op de crypto industrie.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu