Blockchain Stories
Bybit powered by SATOS opent nieuw kantoor in Amsterdam
Bybit Crypto Exchange Nieuws

Bybit powered by SATOS opent nieuw kantoor in Amsterdam

Start met tot $40 gratis crypto bij Bybit

Start nu

Crypto exchange Bybit (powered by SATOS), wereldwijd de op één na grootste exchange op basis van handelsvolume, heeft een nieuw kantoor geopend in Amsterdam. Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in de Europese groei van het bedrijf en laat de toewijding zien aan zowel innovatie als naleving van de Nederlandse wet- en regelgeving.

Met de lancering van dit kantoor wil Bybit zijn positie in de Nederlandse markt verder versterken en de lokale Nederlandse crypto community ondersteunen.

Om het nieuwe kantoor in Amsterdam te vieren, biedt Bybit nieuwe gebruikers tot 40 USDT aan gratis crypto en 10% korting op alle handelskosten (lees de voorwaarden op de actiepagina). Daarnaast ontvang je tot €20 gratis tegoed als je je pre-registreert voor de Bybit Card.

Bybit en SATOS: samenwerking voor de Nederlandse markt

Sinds maart 2024 is Bybit actief in Nederland via Bybit.nl, een Nederlandse versie van het platform die in samenwerking met SATOS is ontwikkeld. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de diensten van Bybit volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van Nederlandse gebruikers en de regels die binnen Nederland gelden. SATOS heeft namelijk een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) en beheert alle gebruikerstegoeden en wallets.

De opening van het kantoor in Amsterdam is een logisch vervolg op deze inspanningen en stelt Bybit in staat om nog nauwer samen te werken met de Nederlandse crypto community.

De officiële opening op 22 augustus werd gevierd met een speciale bijeenkomst waarbij prominente gasten aanwezig waren, waaronder Christian Horner, CEO van Oracle Red Bull Racing, evenals diverse crypto influencers, VIPs en leden van de community. De timing van de opening viel samen met de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort, waar Bybit’s partnerschap met Oracle Red Bull Racing extra in de schijnwerpers werd gezet.

Bybit en SATOS samenwerking voor de Nederlandse markt
Officiële opening Bybit kantoor Amsterdam

Focus op educatie en crypto adoptie

Bybit heeft grote plannen voor de Nederlandse markt. Naast de terugkeer van de crypto debit card (Bybit Card), die het voor gebruikers eenvoudiger maakt om met crypto te betalen, wil Bybit zich richten op educatie en het bevorderen van de adoptie van cryptocurrency in Nederland. Het bedrijf is van mening dat educatie een sleutelrol speelt in het betrekken van meer mensen bij het snel evoluerende cryptolandschap.

Met dit doel voor ogen zal Bybit regelmatig educatieve webinars, workshops en community evenementen organiseren. Deze activiteiten zijn bedoeld om kennis te delen, discussies te stimuleren en de acceptatie van crypto in Nederland te vergroten. Bybit wil Nederlandse gebruikers de tools en kennis bieden die ze nodig hebben om met vertrouwen de wereld van cryptocurrency te verkennen.

De opmars van Bybit in Nederland

De groei van Bybit in Nederland is indrukwekkend te noemen. Vanaf de lancering tot het bereiken van meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd, is het succes van Bybit een bewijs van hun toewijding aan transparantie, productinnovatie en veiligheid. De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam versterkt de positie van Bybit als een betrouwbare en invloedrijke speler binnen de Nederlandse crypto community.

Met deze stappen zet Bybit stevig voet aan de grond in Nederland en maakt het zijn ambities waar om een vooraanstaande rol te spelen in de Europese cryptowereld.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu