Blockchain Stories
Nieuwe XRP documentaire met Ripple CTO gaat in november in première
Altcoin Nieuws Ripple

Nieuwe XRP documentaire met Ripple CTO gaat in november in première

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Fruition Production, een in Los Angeles gevestigd productiehuis, heeft onlangs aangekondigd dat hun nieuwe documentaire, “XRP Unleashed,” in november in première zal gaan. In plaats van traditionele Hollywood kanalen te gebruiken, zullen ze zelf verantwoordelijk zijn voor de distributie.

Dit betekent dat de documentaire beschikbaar zal zijn op platforms zoals Apple TV en Amazon. Volgens Fruition Production hebben ze gekozen voor zelfdistributie omdat Hollywood minder interesse toont in experimentele content van nieuwe makers. Door zelf te distribueren, behouden ze de creatieve controle en kunnen ze hun publiek direct bereiken.

De rol van David Schwartz

In de huidige filmindustrie ondergaat Hollywood aanzienlijke veranderingen en toont het minder enthousiasme voor nieuwe, onafhankelijke projecten. Fruition Production heeft daarom besloten om zelf te distribueren. Dit stelt hen in staat de volledige creatieve controle te behouden en hun boodschap zonder compromissen over te brengen.

Het is vergelijkbaar met het openen van een eigen winkel in plaats van te vertrouwen op grote warenhuizen. Deze aanpak biedt hen de mogelijkheid om rechtstreeks met hun publiek te communiceren en hun visie intact te houden.

Een van de meest opvallende verschijningen in de documentaire is David Schwartz, de CTO van Ripple. Opvallend genoeg zullen Ripple CEO Brad Garlinghouse en andere topmanagers niet verschijnen.

Fruition Production legde uit dat hun afwezigheid te wijten is aan de vele compromissen die anders nodig zouden zijn geweest. Dit benadrukt de onafhankelijke aard van de documentaire en de focus op authentieke verhalen.

Onafhankelijkheid en creatieve vrijheid

Fruition Production heeft ook duidelijk gemaakt dat er geen officiële samenwerking met Netflix was, ondanks speculaties uit de community. Samenwerken met grote streamingplatforms kan vaak leiden tot aanzienlijke creatieve compromissen en involveert talloze tussenpersonen die de boodschap van de documentaire kunnen verwateren.

“XRP Unleashed” richt zich vooral op de juridische strijd van Ripple Labs met de US Securities and Exchange Commission (SEC). De film belooft diepgaande analyses te leveren door middel van interviews met prominente figuren uit de industrie, zoals influencers, financiële analisten en juridische experts.

Daarnaast zal de documentaire zich richten op de impact van de SEC zaak op XRP, internationale bank en financiële diensten, en de technologische toepassingen van XRP in gebieden zoals asset tokenization en centrale bank digitale valuta’s (CBDC’s).

Toekomstplannen en verwachtingen

Fruition Production heeft bevestigd dat er een nieuwe trailer zal worden uitgebracht enkele weken voor de première. Aanvankelijk zal de documentaire te huur zijn, maar er wordt overwogen om in de toekomst over te schakelen naar een advertentie ondersteund platform om bredere toegankelijkheid te waarborgen.

Speculaties over de timing van de release en de mogelijke impact op de marktprijs van XRP werden ook besproken. Hoewel een piek in de marktprijs van XRP de impact van de documentaire zou kunnen versterken, benadrukte Fruition Production dat de timing toevallig kan zijn.

“XRP Unleashed” belooft een boeiende kijk te bieden op een belangrijk hoofdstuk in de wereld van cryptocurrency.

XRP koersgrafiek augustus2024
XRP handelt momenteel op een koers van $0,59. Bron: TradingView.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu