Blockchain Stories
AAVE nadert uitbraak: Kan het stijgen naar $300?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

AAVE nadert uitbraak: Kan het stijgen naar $300?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aave (Ticker: AAVE), een open source protocol voor het creëren van non custodial liquiditeits markten, heeft de afgelopen 30 dagen winst geboekt. 

De token is met meer dan 20% gestegen, volgens onze koersgegevens op het moment van schrijven. Deze prijsactie weerspiegelt een sterke marktinteresse, vooral nu de prijs van Aave rond de $123 blijft hangen, een zone met een hoog handelsvolume.

De prijsactie van Aave lijkt klaar voor verdere stijging, waarbij het niveau van $150 doorbroken kan worden na een aanraking op het $148 niveau. 

Dit bullish momentum wordt ondersteund door de vorming van hogere toppen na het doorbreken van de dagelijkse consolidatie, wat aangeeft dat de prijs van Aave waarschijnlijk hoger zal bewegen.

image
Bron: TradingView

Sterke opmars van Aave en potentiële doorbraak

Aave heeft opmerkelijke kracht getoond op de wekelijkse grafiek en sloot af met meer dan 75% winst in de afgelopen drie weken. 

Deze stijging brengt AAVE dicht bij zijn wekelijkse weerstandsniveau. De prijsactie van deze week suggereert dat Aave boven de $150 kan sluiten, wat de weg vrijmaakt voor een mogelijke rally naar $300 tegen oktober 2024.

Hoewel de prijs deze week een lichte daling heeft gekend, valt dit samen met de vorming van een wekelijkse dip voor een bullish afsluiting, wat de positieve vooruitzichten voor een verdere prijsstijging van Aave versterkt.

image
Bron: TradingView

Macro economische vooruitzichten van Aave zien er goed uit

Fundamenteel gezien lijken de langetermijnvooruitzichten van Aave sterk. Het protocol werd onlangs het eerste leenplatform dat $200 miljoen aan marktomvang en $100 miljoen aan Total Value Locked (TVL) op de Base chain overschreed. 

Daarnaast heeft de Aave DAO het “Endless Summer” programma gelanceerd, dat maandelijks $100.000 in USDC beloningen biedt aan Aave gebruikers. 

Dit initiatief versterkt verder de betrokkenheid van de community en positioneert Aave als een toonaangevende speler in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte.

Bullish ontwikkelingen en de stabiliteit module

Een andere positieve ontwikkeling voor Aave is de introductie van het GHO Stability Module Proposal. Deze module is bedoeld om de stabiliteit van GHO te behouden tijdens periodes van hoge vraag. 

image
Bron: GSM werking

Door gebruik te maken van een USDC overschot van BlackRock’s BUIDL, dat meer dan $500 miljoen aan activa beheert, probeert de module extra rendement kansen te genereren en tegelijkertijd een hedge te bieden tegen schommelingen in de DeFi markt. 

De integratie met de infrastructuur van BlackRock’s BUIDL zal naar verwachting de aanbiedingen van Aave verbeteren, wat bijdraagt aan een hogere prijsontwikkeling.

Impact van 1:1 swaps tussen USDC en GHO

De GHO stabiliteits module omvat ook 1:1 swaps tussen USDC en GHO, wat naadloze gebruikerservaringen mogelijk maakt met directe conversies. 

Swapkosten worden verzameld in GHO en betalen maandelijkse dividenden in BUIDL, wat de activiteit binnen het Aave ecosysteem vergroot. Naarmate de adoptie van GHO groeit, zal ook de marktpositie van Aave toenemen, wat de prijs verder zal verhogen.

image
Bron: DefiLlama

Aave’s sterke marktstructuur, gecombineerd met gunstige macro economische factoren, bereidt het toneel voor een verdere prijsstijging in de komende maanden.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu