Blockchain Stories
Aantal Bitcoin miljonairs met 111% gestegen in één jaar
Nieuws

Aantal Bitcoin miljonairs met 111% gestegen in één jaar

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het bedrijf Henley and Partner is met een nieuw Crypto Wealth Report op de proppen gekomen. In dit rapport wordt alles met betrekking tot rijkdom van crypto investeerders besproken. Daaruit blijkt onder meer uit dat het aantal Bitcoin miljonairs met maar liefst 111% gestegen is in één jaar tijd.

Focus op Bitcoin houders

Voor dit rapport heeft Henley and Partner de focus gelegd op Bitcoin houders. Het gaat dus niet zozeer om mensen die succesvol BTC hebben verkocht, maar om mensen die nu nog steeds Bitcoin houden. Boven de grens van $1 miljoen valt op dat er maar liefst 85.400 Bitcoin houders zijn.

Dit betekent dus het volgende: 85.400 Bitcoin houders hebben op dit moment voor minimaal $1 miljoen aan Bitcoin in hun wallet zitten. Uiteraard zijn de verschillen hierbij wel groot. Bij sommige houders zal het om $1,2 miljoen gaan, terwijl het bij andere houders om een veelvoud van $1 miljoen gaan. Desalniettemin is het opvallend dat het aantal Bitcoin miljonairs flink gestegen is in het afgelopen jaar.

Veel crypto miljonairs

Voor het rapport heeft men overigens niet alleen naar Bitcoin gekeken. Nee, uit het rapport blijkt ook dat maar liefst 172.300 wereldwijd voor meer dan $1 miljoen aan crypto in hun wallet hebben staan. Dit kan bijvoorbeeld Ripple, Cardano, Ethereum of welke andere altcoin dan ook zijn. Uiteraard is het ook goed mogelijk dat het om een combinatie van Bitcoin en altcoins gaat.

6 nieuwe crypto miljardairs

Als je een crypto miljonair bent, doe je het simpelweg heel goed. Je behoort dan tot een selecte groep van 172.300 beleggers wereldwijd die minimaal $1 miljoen aan crypto in bezit hebben. Er is echter altijd baas boven baas, zoals uit het rapport van Henley and Partner blijkt.

Uit dit rapport blijkt namelijk dat er zes nieuwe crypto miljardairs zijn. Daarmee komt het totaal van crypto miljardairs uit op 28, aldus het rapport van Henley and Partner. Dit onderzoeksbureau heeft zich voor dit rapport overigens gebaseerd op verschillende modellen en open source informatie van verschillende crypto platformen. Onder meer CoinMarketCap en Binance zijn belangrijke informatiebronnen voor Henley and Partner geweest.

Tussen de groep van crypto miljonairs en crypto miljardairs zit nóg een groep. Het gaat hierbij om mensen die voor meer dan $100 miljoen aan crypto in bezit hebben. Deze groep telde in 2024 maar liefst 325 personen. Het gaat hierbij om een groei van 79% ten opzichte van het vorige jaar.

Waar komt deze forse groei vandaan?

In het afgelopen jaar is er dus sprake van een stijging van 111% van het aantal crypto miljonairs. Een stijging die vooral toe te schrijven is aan de stijging van de Bitcoin koers. Ten opzichte van een jaar geleden staat de koers namelijk ongeveer 14% hoger. Een dergelijke stijging is uiteraard de ideale ‘manier’ om je cryptovermogen snel te zien stijgen. Daar profiteren inmiddels dus veel crypto miljonairs van. Word jij de volgende? Mogelijk gaat de komende bullrun je daar een handje bij helpen!

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu