Blockchain Stories
PEPE is op zoek naar flinke stijging: Dit kunnen we verwachten
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

PEPE is op zoek naar flinke stijging: Dit kunnen we verwachten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het huidige sentiment op de crypto markt is vrij bullish door de aankondiging van een renteverlaging. Tijdens dit nieuws ondergaat PEPE, de derde grootste memecoin in de crypto industrie, een hertest van het bullish double bottom prijs patroon.

Technische analyse van Pepe en komende niveaus

Op 24 augustus beleefde PEPE een bullish uitbraak en sloot een dagelijkse kaars boven de neklijn van het double bottom patroon. Momenteel wordt dit niveau opnieuw getest, wat een positief teken is voor een mogelijke aanstaande stijgende rally.

Met de bullish vooruitzichten voor PEPE suggereren prijsactie experts dat de token de komende dagen met 40% zou kunnen stijgen naar het $0,0000128 niveau. 

Wanneer een asset een bullish double bottom patroon vormt, volgt er vaak een aanzienlijke stijgende rally, en vergelijkbare speculaties doen de ronde over PEPE.

image

Belangrijk liquidatieniveau

De on chain analysefirma CoinGlass suggereert dat handelaren bullish zijn en hoog gehedged in longposities zitten. De huidige belangrijke liquidatie niveaus liggen rond $0,00000892 aan de onderkant en $0,00000927 aan de bovenkant. Op basis van de data zijn handelaren overgehedged op deze niveaus.

image

Als het sentiment bullish blijft en de prijs van PEPE het niveau van $0,00000927 bereikt, zullen bijna $785.000 aan shortposities worden geliquideerd. Als omgekeerd het sentiment verschuift en de prijs daalt naar het niveau van $0,00000892, zal ongeveer $2,14 miljoen aan longposities worden geliquideerd.

PEPE prijsanalyse

Op het moment van schrijven handelt PEPE rond $0,00000892 en is de afgelopen 24 uur lichtelijk gedaald met 2%. Het bereikte een intraday high van $0,00000932. Ondertussen is het handelsvolume met meer dan 25% gedaald in dezelfde periode, wat duidt op lagere deelname van handelaren.

Recent onthulde de on chain analyse firma IntoTheBlock via zijn Historical In/Out of the Money indicator dat op het huidige niveau 67,70% van de PEPE-holders winstgevend is, terwijl ongeveer 23% verlies lijdt.

image
Bron: IntoTheBlock

Vooralsnog lijkt de algehele crypto memecoin sector moeite te hebben om momentum te krijgen. Volgens onze PEPE koers zijn de top memecoins zoals Dogecoin, Shiba Inu, Dogwifhat en Bonk de afgelopen 24 uur respectievelijk met 1,5%, 0,85%, 3,7% en 0,9% gedaald.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu