Blockchain Stories
Bitcoinprijs kan stijgen naar $80.500: Deze voorwaarden zijn cruciaal
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Bitcoinprijs kan stijgen naar $80.500: Deze voorwaarden zijn cruciaal

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De prijs van Bitcoin zou binnenkort aanzienlijk kunnen stijgen. Een populaire crypto analist op het X platform voorspelt een nieuwe rally die het huidige record kan overtreffen. De analist heeft echter ook een belangrijke weerstand geïdentificeerd die de koers van de cryptocurrency op korte termijn kan beïnvloeden.

De belangrijke weerstand op $67.300

In een recente post op X voorspelde crypto expert Ali Martinez een spannende prijsstijging voor Bitcoin in de komende weken. Deze optimistische voorspelling is gebaseerd op de MVRV (Market Value to Realized Value) Pricing Bands, een hulpmiddel dat helpt om prijsniveaus te bepalen waar de markt zich in een extreme niet gerealiseerde winst of verlies bevindt.

Deze prijsniveaus zijn cruciaal omdat ze aangeven waar bepaald beleggersgedrag, zoals winstneming of risicovolle investeringen, waarschijnlijk wordt getriggerd. De MVRV Pricing Bands metric is vooral nuttig voor het identificeren van marktcycli en toppunten.

Volgens Martinez markeren de MVRV Pricing Bands het $67.300 niveau als een van de belangrijkste weerstandsniveaus voor de Bitcoin prijs.

Het doorbreken van deze grote weerstand zou de weg vrij kunnen maken voor Bitcoin om boven de $80.500 uit te stijgen, wat een sterke koopactiviteit zou kunnen stimuleren bij zowel particuliere als institutionele beleggers.

De reactie van investeerders op een weerstandsdoorbraak

Het doorbreken van het $67.300 weerstandsniveau zou niet alleen een indicatie zijn van sterk bullish momentum, maar ook nieuwe aankopen kunnen aanmoedigen. In een andere post op X onthulde Martinez een belangrijk signaal dat kan aangeven wanneer de Bitcoin prijs terugkeert naar een bullish trend.

Volgens de analist zou Bitcoin zijn bull run kunnen hervatten na een golden cross tussen de MVRV ratio en het 365 daags voortschrijdend gemiddelde (SMA). Een golden cross is een bullish signaal in technische analyse, waarbij een kortetermijn gemiddelde van onder naar boven door een langetermijn gemiddelde kruist.

Ondanks deze positieve signalen heeft Bitcoin de afgelopen maanden moeite gehad om opwaarts momentum vast te houden. Volgens gegevens van CoinMarketCap staat de marktleider momenteel 12,6% onder het recordniveau van $73.737, dat in maart werd bereikt. Een stijging naar $80.500 zou een rally van 25% betekenen vanaf het huidige prijsniveau.

De Bitcoin prijs blijft schommelen rond de $64.000, met een bescheiden stijging van 0,7% in de afgelopen 24 uur en met een stijging van 10% in de afgelopen 7 dagen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu