Blockchain Stories
Analist voorspelt dat Solana naar $200 kan stijgen 
Altcoin Nieuws Solana Technische Analyse

Analist voorspelt dat Solana naar $200 kan stijgen 

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana (Tikcer: SOL) blijft zijn stijgende trend vasthouden op zowel de dagelijkse als wekelijkse grafieken, met prijsstijgingen van respectievelijk 2% en 12%. 

Deze sterke prijs trend, gecombineerd met proactieve staking door ‘whales’ en technische formaties, suggereert dat Solana klaar is voor een grote prijs rally in de komende dagen. Laten we dit hieronder nader analyseren.

‘Whale’ staking kan marktstijging stimuleren

Nieuwe inzichten van Lookonchain onthullen dat een ‘whale’ onlangs een grote hoeveelheid Solana (Ticker: SOL) heeft gekocht en gestaked, in totaal 28.700 SOL tokens ter waarde van $4,5 miljoen.

Staking houdt in dat de ‘whale’ hun SOL vastzet in een wallet om de operaties en veiligheid van het Solana blockchain netwerk te ondersteunen. Deze activiteit levert niet alleen beloningen op, meestal in de vorm van extra SOL tokens, maar geeft ook een groeiend vertrouwen in de markt aan.

Dergelijke grote acties, het aankopen en vervolgens staken van cryptocurrency, suggereren dat ‘whales’ optimistisch zijn over de toekomst van de markt. Dit leidt tot een vermindering van het beschikbare aanbod van SOL in circulatie, wat mogelijk kan leiden tot een marktstijging.

Verwachte SOL rally in aantocht

Crypto analist Ali gelooft dat de recente accumulatiefase van de SOL prijs de investeringsbeslissingen van ‘whales’ aanzienlijk heeft beïnvloed.

Een accumulatiefase is een strategische markt periode waarin investeerders systematisch activa kopen, vooral wanneer de prijzen laag zijn, met als doel een substantiële positie op te bouwen voorafgaand aan een verwachte prijsstijging.

Volgens de analyse van Ali staat SOL nu op het punt een enorme prijsstijging te ervaren, mogelijk met 33%, en zou het in de nabije toekomst weer boven de $200 kunnen verhandelen.

Wij hebben recente marktactiviteiten geïdentificeerd die overeenkomen met de verwachte stijgende trend.

Meer bullish signalen zichtbaar

Een gedetailleerde analyse van de exchange netflow (een maatstaf in de handel van cryptocurrency die het verschil meet tussen het volume van cryptocurrency dat beurzen binnenkomt en verlaat) geeft een optimistisch vooruitzicht voor SOL.

Volgens Coinglass was de exchange netflow van SOL de afgelopen 24 uur negatief met $14,60 miljoen. Verdere onderzoek door ons onthult dat sinds 22 juli de netflow consistent negatief is geweest, wat wijst op een gestage daling in de beschikbaarheid van SOL op beurzen.

image
Bron: Coinglass

Dit patroon suggereert toenemende koopdruk, aangezien er meer cryptocurrency wordt opgenomen dan gedeponeerd. Daarnaast is de open interest (OI) in SOL gestaag gestegen, wat aangeeft dat de handelsactiviteit en interesse onder retailhandelaren in de lift zitten.

Als deze stijgende trend doorzet, kan SOL nieuwe hoogten bereiken, en dit kan verder worden versneld door externe factoren zoals een daling in de dominantie van Bitcoin.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

De groeiende rol van stablecoins in de cryptomarkt

Pieter de Haan

Hoe hoog kan BONK gaan als het dit niveau doorbreekt?

Timo Bruinsma

Ethereum Pectra upgrade: dit betekent het voor houders van ETH

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu