Blockchain Stories
PEPE nadert een belangrijk niveau: Dit kan er met de prijs gebeuren
Altcoin Memecoin Nieuws

PEPE nadert een belangrijk niveau: Dit kan er met de prijs gebeuren

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Pepe (Ticker: PEPE) zag een rally van meer dan 10% een dag geleden, wat de aandacht trok van marktdeelnemers. 

Op het moment van schrijven testte de munt een kritisch steunniveau rond $0,000000884, een niveau dat historisch gezien als sterke weerstand heeft gefungeerd. 

De grote vraag is of dit niveau stand kan houden en mogelijk de basis kan leggen voor een nieuwe stijgende beweging.

Kan PEPE de trend vasthouden?

De huidige prijs actie voor PEPE bevindt zich in een belangrijke fase. De prijs nadert een dalende trendlijn op de dagelijkse grafiek die al enkele weken ondoordringbaar is geweest. 

Een doorbraak boven deze trendlijn zou een nieuwe rally kunnen ontketenen, maar als het steunniveau faalt, kan dit leiden tot een scherpere daling. Marktdeelnemers zijn in afwachting om te zien of ze een terugval of verdere groei van PEPE kunnen verwachten.

image
Bron: TradingView

PEPE toont tekenen van kracht

Wat deze situatie interessanter maakt, is het aantal actieve wallets, wat wijst op een toename van het aantal holders. Ongeveer 65% van de PEPE holders zijn “in the money,” wat betekent dat ze tegen een lagere prijs hebben gekocht en nu winst hebben gemaakt. 

image
Bron: IntoTheBlock

Deze 189.800 holders in winst wijzen op een sterk vertrouwen onder de investeerders. Dit creëert enige stabiliteit, aangezien deze holders niet snel geneigd zullen zijn te verkopen, vooral als ze geloven dat er verdere winst kan worden behaald. Het aandeel holders dat winst heeft gemaakt, zou een belangrijke factor kunnen zijn in de verdere ontwikkeling van PEPE.

Marktstemming blijft sterk

Zelfs terwijl PEPE dit kritieke niveau test, blijft de marktstemming relatief positief. Volgens gegevens van Santiment suggereren de sociale media activiteiten rond de meme coin dat er nog steeds interesse is. 

Deze interesse leidt vaak tot koopdruk die zich opbouwt tegen de verkopers. Met deze verhoogde interesse kunnen de prijzen stijgen om een symmetrisch driehoek weerstandsniveau te testen.

image
Bron: Santiment

PEPE bevindt zich op een cruciaal niveau, en de volgende stap wordt nauwlettend gevolgd door investeerders. De combinatie van een sterke basis van winstgevende holders en aanhoudende sociale interesse zou de weg kunnen vrijmaken voor een nieuwe rally. Gemengde technische indicatoren suggereren echter voorzichtigheid. De komende dagen zullen cruciaal zijn om te bepalen of de opwaartse rally doorzet of dat er een terugval volgt.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu