Blockchain Stories
Kan Aptos zijn hoogtes van maart opnieuw testen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Aptos zijn hoogtes van maart opnieuw testen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aptos (Ticker: APT) heeft de afgelopen zeven dagen zeer goed gepresteerd, met een dubbele groeicijfers voor de altcoin. 

Dankzij deze prestaties slaagde de token erin om boven een bullish patroon uit te breken. Deze uitbraak zou ertoe kunnen leiden dat APT zijn prijs verdubbelt.

Aptos breekt boven een patroon uit

Volgens onze APT koers heeft het bullish sentiment rond Aptos de prijs van de token met meer dan 20% verhoogd in de afgelopen zeven dagen. 

De bullish trend zette zich ook in de afgelopen 24 uur voort, aangezien de waarde van APT bleef stijgen. Op het moment van schrijven werd APT verhandeld op $7,12, met een marktkapitalisatie van meer dan $3,46 miljard.

image
Bron: Santiment

Opvallend genoeg daalde het gewogen sentiment van Aptos ondanks de recente prijsstijging. Dit suggereert dat het bearish sentiment rond de token toeneemt. Ook het sociale volume daalde, wat wijst op een afname in de populariteit van de altcoin. 

Terwijl dit gebeurde, brak de token uit boven een bullish dalend wig patroon. Dit patroon verscheen in maart, en de prijs van APT consolideerde binnen dit patroon totdat het enkele dagen geleden uitbrak.

Deze uitbraak suggereert dat APT mogelijk een verdubbeling van zijn waarde kan zien en binnenkort zijn hoogtes van maart opnieuw zou kunnen testen. 

Voordat de token zijn hoogtes van maart kan bereiken, moet deze eerst de weerstandsniveaus van $10,15 en $14,40 doorbreken in de komende weken.

image
Bron: TradingView

Zal de bull rally van APT doorgaan?

We namen vervolgens een kijkje in de on chain gegevens van Aptos om te ontdekken wat deze suggereerden over een aanhoudende prijsstijging. 

We ontdekten dat het handelsvolume van APT met 70% steeg, wat over het algemeen fungeert als een basis voor een bull run. De Open Interest van de token nam toe samen met de prijs, wat aangeeft dat de kans groot is dat de huidige prijsstijging aanhoudt.

Bovendien onthulden de gegevens van Coinglass dat de long/short ratio van APT ook steeg. Dit betekende dat er meer longposities op de markt waren dan shortposities, wat bullish is. Volgens de gegevens van Hyblock Capital had de whale vs. retail delta van Aptos een waarde van 53 op het moment van schrijven. Een getal dichter bij 0 en 100 duidt erop dat whales meer blootstelling hebben gehad.

image
Bron: Hyblock Capital

Tot slot analyseerden we de dagelijkse grafiek van APT om beter te begrijpen wat men van de token kan verwachten. 

Onze analyse toonde aan dat de Chaikin Money Flow (CMF) van APT een scherpe stijging registreerde. De Relative Strength Index (RSI) bevond zich ook boven de neutrale markering, wat een bullish teken is. 

image
Bron: TradingView

De prijs van de token had de bovengrens van de Bollinger Bands bereikt, wat vaak leidt tot prijscorrecties. Desalniettemin, als de bull rally doorgaat, zal het cruciaal zijn voor APT om boven zijn weerstand rond de $7,50 uit te breken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu