Blockchain Stories
Altcoins om in de gaten te houden volgens Crypto Michaël
Altcoin Ethereum Nieuws

Altcoins om in de gaten te houden volgens Crypto Michaël

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In zijn recente video bespreekt Crypto Michaël de huidige toestand van de cryptomarkt, waarbij hij een aantal altcoins uitlicht die een sterke groeipotentie tonen. Hij laat weten dat bepaalde altcoins tekenen van herstel vertonen en mogelijk interessant zijn voor investeerders die op zoek zijn naar kansen in deze onzekere tijden.

Belangrijke marktindicatoren en positieve ontwikkelingen voor altcoins

Crypto Michaël merkt op dat de marktkapitalisatie, exclusief Bitcoin, een solide prestatie heeft neergezet en waarschijnlijk zijn bodem heeft bereikt. Er is een duidelijke hertest van het vorige weerstandsniveau als ondersteuning, wat aangeeft dat de markt klaar is voor een voortgezet opwaarts momentum. Het verwachte doel ligt hierbij rond de $1,9 miljard, wat een verdere bevestiging is van zijn optimistische vooruitzichten voor de altcoin markt.

Michaël van de Poppe wijst verder op een aantal cruciale gebeurtenissen die de markt mogelijk een positieve impuls kunnen geven. Een daarvan is de verwachte vrijgave van 16 miljard dollar aan tegoeden door FTX in het vierde kwartaal. Deze tegoeden worden in dollars uitbetaald, en een deel daarvan zou terug kunnen vloeien in de cryptomarkt.

Daarnaast is er de Fed vergadering in september, waar mogelijk een renteverlaging wordt aangekondigd. Dit zou gunstig kunnen zijn voor crypto, aangezien het meer liquiditeit in de markt zou brengen, wat op zijn beurt altcoins ten goede kan komen.

Veelbelovende altcoins binnen het Ethereum ecosysteem

Crypto Michaël richt zijn aandacht ook op nieuwere DeFi projecten zoals Rocket Pool en Ether.fi. Rocket Pool, een gedecentraliseerd staking platform, heeft een fully diluted valuation van $250 miljoen, met een $3 miljard aan TVL. Dit wijst volgens Michaël op een groot groeipotentieel, vooral wanneer de markt weer aantrekt.

Ether.fi is een ander project dat hij zelf in de gaten te houden. Met een marktwaarde van $140 miljoen en een TVL van $5 miljard, biedt ook dit project aanzienlijke groeikansen ondanks de token unlocks die in maart 2025 beginnen. Beide projecten hebben onlangs correcties ondergaan, maar Crypto Michaël verwacht dat ze potentie hebben om zich te herstellen.

DeFi sector klaar voor een heropleving?

Crypto Michaël voorspelt ook dat de bredere DeFi sector, waarvan Rocket Pool en Ether.fi deel uitmaken, klaar is voor een heropleving. Hij merkt op dat eerdere gebeurtenissen, zoals de bankencrisis met Silicon Valley Bank en Signature Bank, de vraag naar DeFi oplossingen hebben gestimuleerd. Als deze trend zich voortzet, kan dit leiden tot een nieuwe golf van interesse en kapitaal in de sector, wat gunstig zou zijn voor de eerder genoemde altcoins.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu