Blockchain Stories
Cruciale zone bepaalt weg naar bullish uitbraak voor Shiba Inu
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Cruciale zone bepaalt weg naar bullish uitbraak voor Shiba Inu

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu, een populaire meme coin in de cryptowereld, staat mogelijk aan de vooravond van een indrukwekkende stijging.

Volgens een crypto analist bestaat er een kans op een bullish breakout, maar er moet eerst een belangrijke hindernis worden overwonnen voordat deze trend bevestigd kan worden.

Kansrijke toekomst voor Shiba Inu

De cryptomarkt is momenteel optimistisch en Shiba Inu (SHIB) lijkt klaar voor een positieve doorbraak. Ronimus Prime, een trader en crypto expert, heeft de recente marktbewegingen van Shiba Inu geanalyseerd en voorspelt een mogelijke bullish breakout.

Hij benadrukt echter dat SHIB eerst een cruciaal weerstandsniveau moet doorbreken om deze stijging te bevestigen. Shiba Inu heeft een goed momentum laten zien, wat op mogelijke groei wijst.

De echte test ligt echter bij het doorbreken van de 50 Moving Average (MA) op zowel de wekelijkse als de 4 uurs grafiek.

De 50 MA fungeert momenteel als sterke weerstand en moet worden overwonnen om een significante stijging te waarborgen.

De sleutel tot groei

De 50 MA is cruciaal voor de toekomstige prijsbewegingen van Shiba Inu. Momenteel consolideert de munt dicht bij belangrijke ondersteuningsniveaus, waarbij de 50 MA dient als weerstand.

Voor een succesvolle uitbraak moet SHIB deze grens overschrijden en tevens de belangrijke Fibonacci niveaus op beide grafieken doorbreken. De aankomende FOMC vergadering in september kan als katalysator dienen voor deze beweging.

Ronimus Prime wijst op een mogelijke Elliot Wave setup rond de $0,0000137 op de 4 uurs grafiek van SHIB na het doorbreken van de eerste weerstandsniveaus.

Als de Federal Reserve (FED) besluit de rente te verlagen tijdens de bijeenkomst in Jackson Hole, zou dit een ommekeer voor SHIB kunnen betekenen en de bullish Elliot Wave setup kunnen activeren.

Op basis van het recente momentum van SHIB heeft de crypto expert zijn kortetermijnprijssdoel vastgesteld op $0,00001400. Als dit momentum aanhoudt, verwacht Prime een 5 wave structuur te zien, waarbij de 50 MA ondersteuning biedt.

“Met de FOMC vergadering als katalysator, let op een mogelijke uitbraak als er renteverlagingen zijn; wave 3 zou het grootst kunnen zijn,” voegde hij toe.

MA grafiek shiba inu 2024
Bron: TradingView

Voorspellingen en technische indicatoren

Naast Ronimus Prime voorspelt ook de populaire crypto analist Javon Marks een aanstaande bullish breakout voor SHIB, met een mogelijke groei van 6x.

Marks baseert zijn voorspelling op een enorme Falling Wedge patroonformatie op de 1 daagse grafiek. Volgens de expert nadert SHIB het breekpunt van dit patroon en is recent een Regular Bullish Divergence bevestigd, wat op een opwaartse beweging duidt.

Wanneer de breakout plaatsvindt, merkt Marks op dat dit kan leiden tot een nieuwe golf van extreme optimisme. Met een doel van $0,000081 nog steeds intact vanwege een bredere breakout die standhoudt, zou dit kunnen leiden tot een bijna 498% groei van de huidige prijs naar dit niveau.

Shiba Inu laat dus meerdere signalen van kracht zien en experts voorspellen verdere winsten. Hoewel de weg naar een bullish breakout vol uitdagingen zit, kan het overwinnen van de 50 MA en andere weerstandsniveaus de weg vrijmaken voor aanzienlijke prijsstijgingen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

OKX Wallet vernieuwd: Eenvoudige toegang tot miljoenen tokens en DeFi producten

Pieter de Haan

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu