Blockchain Stories
Alles wat je moet weten over het prijsherstel van AVAX
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Alles wat je moet weten over het prijsherstel van AVAX

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

AVAX is een van de top altcoins die deze week heeft geprofiteerd nu altcoins meer aandacht krijgen. Als gevolg hiervan heeft de bullish prestatie van AVAX de hoop doen oplaaien op verder herstel van de bearish trend die sinds maart heerst.

Op het moment van schrijven heeft AVAX de afgelopen vijf dagen een positieve sluiting gerealiseerd. Dit is zelfs de eerste significante bullish poging in de afgelopen vier weken. AVAX werd op dat moment gewaardeerd op $23,60, wat neerkomt op een stijging van 20% ten opzichte van het wekelijkse dieptepunt.

image
Bron: TradingView

De laatste keer dat de markt dacht dat AVAX zijn dieptepunt had bereikt, was in juni, waarna de koers met 50% steeg. Deze keer probeert AVAX te herstellen vanaf een lager prijsniveau, wat het nog aantrekkelijker zou kunnen maken. Bovendien is de RSI net boven het 50% niveau uitgekomen, wat suggereert dat het lange termijn momentum weer in het voordeel van een bullish sentiment zou kunnen verschuiven.

Het huidige niveau van $23 voor AVAX vertegenwoordigt een korting van 40% ten opzichte van het hoogste punt van dit jaar. Kopers die rond de huidige prijs instappen, kunnen dus nog steeds kans maken op behoorlijke winsten als de rally verder doorzet. Wat winstgevendheid betreft, staan 3,85 miljoen wallets (44%) die AVAX in bezit hebben, na de recente rally in de winst. Aan de andere kant staan 4,75 miljoen wallets (54%) in het verlies en 154.800 wallets (bijna 2%) staan break even.

image
Bron: IntoTheBlock

Hoewel de statistieken bevestigen dat de meerderheid in het verlies staat, onthullen ze ook dat een aanzienlijk aantal holders winst maakt, ondanks de recente lage prijzen. Dit kan worden geïnterpreteerd als een teken van gezonde vraag, zelfs op de huidige niveaus.

Avalanche wallets bereiken historische hoogtepunten

Hoewel AVAX dit jaar zwaar werd afgeprijsd, heeft de native blockchain Avalanche in andere gebieden terrein gewonnen. Opmerkelijk is dat de groei van wallets positief is gebleven, waarbij het totale aantal wallets met een saldo nu op 8,75 miljoen staat. Dat is echter niet alles; het totale aantal wallets zonder saldo piekte op 16,7 miljoen.

image
Bron: IntoTheBlock

Ter vergelijking: Avalanche’s totale aantal wallets met saldo groeide op jaarbasis met 2,20 miljoen. Aan de andere kant steeg het aantal wallets zonder saldo slechts met 750.000.

Avalanche zal deze positieve groeitrend waarschijnlijk voortzetten met ontwikkelingen zoals de volgende. Zo heeft Agora onlangs zijn AUSD stablecoin gelanceerd op het Avalanche netwerk, wat de groeiende uitbreiding van het Avalanche DeFi ecosysteem onderstreept.

Daarnaast werd Avalanche onlangs de eerste blockchain die een videospel op zijn netwerk heeft ontwikkeld, dat nu beschikbaar is op Xbox en Playstation 5.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu