Blockchain Stories
Nieuwe Tron memecoins, potentie om x100 te gaan?
Altcoin Memecoin Nieuws TRON

Nieuwe Tron memecoins, potentie om x100 te gaan?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een paar dagen geleden schreven wij over het bullish sentiment rondom Tron. Dit sentiment uit zich overduidelijk in de flink gestegen koers. In de afgelopen 5 dagen maakte Tron een stijging van meer dan 22% door. Daarmee weet Tron vele malen beter te presteren dan talloze andere altcoins en Bitcoin. Over de afgelopen maand maakte Tron een groei van ruim 21% door, wat opvallend genoemd mag worden gezien de beurscrash in het begin van deze maand.

Dit bullish sentiment komt onder meer door de lancering van het SunPump platform. Dit is een innovatief platform waarmee het mogelijk is om memecoins op de Tron-blockchain te implementeren. Een baanbrekende ontwikkeling voor Tron die vooralsnog bijzonder goed uitpakt voor de Tron koers.

Meer dan 20.000 memecoins

SunPump werd op 9 augustus van dit jaar gelanceerd. Sinds die dag zijn er al meer dan 20.000 memecoins geïntroduceerd op de Tron-blockchain. Een indrukwekkend aantal dat absoluut bijdraagt de significante stijging van de Tron koers.

Deze flinke hoeveelheid memecoins heeft al een flinke omzet gegenereerd. Het gaat in totaal om meer dan $1,14 miljoen, waaruit des te meer blijkt dat memecoins anno 2024 nog steeds behoorlijk waardevol kunnen zijn.

Indrukwekkende prestaties van Sundog

Sundog, één van de munten op de Tron blockchain, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt. De marktkapitalisatie van deze memecoin steeg van slechts $2 miljoen naar maar liefst $237 miljoen. Voor deze immense groei heeft deze Tron memecoin bovendien slechts een paar dagen de tijd nodig gehad. Dit geeft duidelijk aan dat er voor Tron memecoins volop groei te behalen valt.

Is het logisch om een groei van x100 te verwachten? Ja, dat is zeker mogelijk. De bovengenoemde memecoin SUNDOG heeft reeds laten zien dat dit in slechts een paar dagen tijd mogelijk is. Door de recente lancering van SumPump is het de verwachting dat nog veel andere memecoins gaan volgen op de Tron blockchain. Het kan daarbij zomaar zijn dat meerdere memecoins een dergelijke groei van marktkapitalisatie doormaken. De potentie én het bullish sentiment zijn in ieder geval aanwezig.

Investering van Justin Sun

Ook oprichter van Tron Justin Sun heeft in het innovatieve platform geïnvesteerd. Het Justin Sun’s Meme Ecosystem Boost Incentive Program heeft een bedrag van $10 miljoen geïnvesteerd om de memecoin projecten verder te helpen. Deze investering lijkt nu al zijn vruchten af te werpen.

Sowieso is het Tron netwerk met een indrukwekkende opmars bezig. Het Tron netwerk staat zelfs momenteel in de top 10 cryptocurrencies op basis van de marktwaarde. Het gehele netwerk vertegenwoordigt een waarde van meer dan $14,3 miljard.

Deze groei is dus grotendeels toe te schrijven aan de vele Tron memecoins. Geloof jij zelf in dergelijke memecoins? Of kies je toch voor de ‘veiligere’ investeringen in de wereld van digitale valuta’s? De Tron memecoins hebben in ieder geval de potentie om x100 te gaan. Het lastige is alleen dat je inmiddels uit meer dan 20.000 memecoins kunt kiezen. Niemand weet (nog) voor welke Tron memecoin je het beste kunt kiezen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Cardano heeft bullish on chain waarden: Nu kopen?

Timo Bruinsma

Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker

Pieter de Haan

BlackRock: Waarom Bitcoin nu belangrijker is in de financiële wereld

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu