Blockchain Stories
Cardano en Fetch.ai technische analyse, analist geeft korte termijn verwachting
Altcoin Nieuws

Cardano en Fetch.ai technische analyse, analist geeft korte termijn verwachting

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptomarkt blijft volatiel, met Bitcoin die de aandacht trekt door belangrijke technische niveaus te doorbreken. Maar naast Bitcoin zijn er ook altcoins zoals Cardano en Fetch.ai die volgens hem interessant zijn om in de gaten te houden. In zijn recente video bespreekt Crypto Yapper de huidige situatie van deze twee altcoins. Hieronder vertellen wij de belangrijkste punten uit de video.

Technische uitbraak Bitcoin

Volgens Crypto Yapper heeft Bitcoin een belangrijke technische uitbraak gehad. Op de 4-uur grafiek zag hij dat Bitcoin uit een grote formatie is gebroken, wat een positief signaal is voor de korte termijn. Hoewel er een terugval was naar een lagere steunlijn, houdt deze steun het momenteel goed, wat wijst op een mogelijke verdere stijging.

Op de dagelijkse grafiek werd echter een sterke afwijzing van een belangrijk weerstandsniveau waargenomen. Dit niveau moet doorbroken worden om meer opwaartse prijsbewegingen te zien. Hij benadrukt dat, hoewel de weg naar een nieuw hoogtepunt nog lang is, het doorbreken van deze weerstand cruciaal zou zijn voor het begin van een nieuwe bull run.

Cardano technische analyse

Cardano bevindt zich momenteel in een dalende wigformatie op de dagelijkse grafiek, een patroon dat vaak als bullish wordt beschouwd. Dit patroon wordt gekenmerkt door lagere pieken en dalen, die steeds dichter bij elkaar komen. Hoewel dit een positief signaal kan zijn voor een mogelijke opwaartse uitbraak, waarschuwt Crypto Yapper dat de huidige marktcondities nog steeds onzeker zijn. Cardano heeft recentelijk zijn positie in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie verloren en staat nu op de elfde plaats.

De eerste grote weerstand voor Cardano ligt rond de 55 cent, en Crypto Yapper ziet dit als een potentieel winstnemingsniveau als de ADA koers dit punt weet te bereiken. Mocht Cardano deze weerstand doorbreken en het opnieuw testen als steun, dan zou de volgende doelstelling rond de 67 cent kunnen liggen. Ondanks deze mogelijkheden blijft het algehele sentiment gemengd: de markt is enigszins bearish, maar de wigformatie biedt hoop voor een mogelijke opleving.

Fetch.ai: Klaar voor een bullish uitbraak?

Fetch.ai, een andere altcoin die door Crypto Yapper wordt besproken en onlangs een naamswijziging en merge heeft gehad naar Artificial Superintelligence Alliance, bevindt zich in een vergelijkbare situatie als Cardano. De munt bevindt zich momenteel in een grote neerwaartse trend, met duidelijke weerstandsniveaus aan de bovenkant en steunlijnen aan de onderkant. Deze formatie wordt vaak gezien als een bullish patroon, wat suggereert dat een uitbraak naar boven aanstaande kan zijn.

De huidige prijsactie laat zien dat Fetch.ai een cruciale horizontale steun test, die tot nu toe standhoudt. Als deze steun standvastig blijft en Fetch.ai erin slaagt om de weerstandsniveaus te doorbreken, dan zou de prijs een flinke stijging kunnen zien. Crypto Yapper benadrukt dat het belangrijk is om de komende dagen goed op te letten, aangezien het patroon bijna zijn einde bereikt, wat betekent dat een grote beweging binnenkort verwacht kan worden.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Cardano heeft bullish on chain waarden: Nu kopen?

Timo Bruinsma

Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker

Pieter de Haan

BlackRock: Waarom Bitcoin nu belangrijker is in de financiële wereld

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu