Blockchain Stories
BNB’s volgende doel: Is $580 een belangrijk niveau?
Altcoin Binance Coin Nieuws Technische Analyse

BNB’s volgende doel: Is $580 een belangrijk niveau?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance Coin (Ticker: BNB) maakt momenteel indruk op de cryptomarkt. In de afgelopen 24 uur steeg de waarde van de munt met 6%, wat de wekelijkse winst op 9% bracht op het moment van schrijven. 

Deze stijging heeft de marktkapitalisatie van BNB doen toenemen naar $83 miljard, volgens onze BNB koers.

Dat is niet alles voor BNB; het handelsvolume steeg met 25,4% naar $1,8 miljard in dezelfde periode. Deze cijfers wijzen op een hernieuwde interesse in BNB.

Een evenwicht onder BNB whales en liquidaties

Investeerders met grote hoeveelheden kapitaal hebben ook hun inzet in BNB vergroot. Whales die meer dan $5 miljoen USD aan BNB bezitten, controleren 55% van de markt. 

image
Bron: Santiment

Deze concentratie kan leiden tot scherpe bewegingen in beide richtingen als gevolg van de verhoogde liquiditeit. Naast de activiteit van deze whales is er een aanzienlijke liquidatie pool op het prijsniveau van $580. 

image
Bron: Coinglass

Op dit niveau zijn er ongeveer 1,45 miljoen BNB, wat kan duiden op een springplank of een val voor de prijsactie.

Barrières doorbreken

De TradingView grafiek van BNB geeft signalen af van een mogelijke uitbraak. De munt heeft een dalende trendlijn doorbroken, wat wijst op een bullish ommekeer. Een symmetrisch driehoekspatroon heeft zich gevormd, wat historisch gezien een voortzetting van een bullish trend aangeeft. 

Het niveau van $555 fungeert nu als een belangrijke support, een omkering van zijn eerdere rol als weerstand voor de doorbraak van de structuur. Deze technische indicatoren suggereren dat de altcoin zich mogelijk klaarmaakt voor verdere winst.

image
Bron: TradingView

De weg vooruit voor BNB

Ondanks de eerder genoemde bullish signalen bevindt de stochastische relatieve sterkte index zich in de overbought zone, wat wijst op een mogelijke korte termijn correctie. Toch kan verhoogde ontwikkelingsactiviteit in het Binance Coin ecosysteem zorgen voor langdurige groei. 

Investeerders zouden de prijsvork van $600 tot $650 goed in de gaten moeten houden voor de volgende significante beweging. Een uitbraak van BNB boven belangrijke niveaus, in combinatie met een sterke aanwezigheid van whales, legt de basis voor mogelijke winst.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Binance bevestigt lancering Telegram mini-game Moonbix

Michel Borggreve

Hoe doen de BTC ETF’s en ETH ETF’s het? Een overzicht!

Scott

XRP maakt zich op voor een gigantische bullrun

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu