Blockchain Stories
Kan FLOKI hetzelfde succes als BNB behalen?
Altcoin Memecoin Nieuws

Kan FLOKI hetzelfde succes als BNB behalen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

FLOKI, een van de toonaangevende memecoins, heeft de aandacht getrokken van crypto beleggers vanwege zijn prestaties op zowel het Ethereum (Ticker: ETH) als het Binance Coin (Ticker: BNB) netwerk. 

Na grote winsten tijdens de vorige bullrun, vormde FLOKI een dubbele top en ging het de consolidatiefase in, vergelijkbaar met wat BNB deed voordat het steeg. Momenteel vertoont FLOKI een vergelijkbare structuur als BNB, wat leidt tot hoge verwachtingen dat het eerdere succes van BNB geëvenaard kan worden.

image
Bron: TradingView

Beleggers houden de prijsactie van FLOKI nauwlettend in de gaten, in afwachting van een mogelijke stijging in aanloop naar een verwachte bullrun in Q4 van 2024. De prijs van FLOKI/USDT zakte onder het 200 daags exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA), wat zorgen baart over een mogelijke rebound. 

De RSI bevindt zich echter in het oversold-gebied, wat het potentieel voor een rally bevestigt. Deze situatie biedt een sterke koopmogelijkheid voor beleggers voorafgaand aan een mogelijke prijs rally.

De grafiek en de marktkapitalisatie suggereren een parabolische beweging, waarbij analisten vertrouwen hebben dat FLOKI binnenkort een marktkapitalisatie van $10 miljard kan bereiken. 

Met behulp van eenvoudige datum en prijsanalyses wordt verwacht dat er tegen januari 2025 een nieuw all-time high zal worden bereikt, met nog een piek halverwege 2025.

image
Bron: TradingView

Liquidity Grab aan de verkoopzijde terwijl het volume stagneert

Op de 4 uursgrafiek volgt FLOKI een dalende trendlijn na het aantikken van sell side liquiditeit op twee opeenvolgende gelijke dieptepunten. Het plan is dat FLOKI boven deze trendlijn uitbreekt en vervolgens koopt bij de retest. Deze strategie komt overeen met eerdere analyses, die suggereren dat FLOKI binnenkort klaar is voor een opwaartse beweging.

image
Bron: TradingView

Het handelsvolume van FLOKI is stabiel gebleven op niveaus die vergelijkbaar zijn met die van voor de stijging in juni naar een nieuw all time high. Deze stagnatie suggereert een koopkans voor beleggers, aangezien het huidige volume een herhaling van eerdere prijsbewegingen zou kunnen aangeven, waarbij FLOKI opnieuw op weg is naar nieuwe hoogtepunten.

image
Bron: Coinglass

Ten slotte toont een gecombineerde analyse van sociaal volume, aantal houders, actieve adressen, netwerk groei en de winst verliesratio van dagelijkse on-chain transacties een toename van de activiteit voor de FLOKI memecoin. Deze opwaartse trend in de gecombineerde statistieken wijst op toenemende interesse en betrokkenheid, wat wijst op potentieel voor groei van FLOKI.

image
Bron: Santiment

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu