Blockchain Stories
Crypto analist: tegen deze koers zou je Bitcoin moeten kopen
Bitcoin Nieuws

Crypto analist: tegen deze koers zou je Bitcoin moeten kopen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Talloze analisten laten zich dagelijks uit over Bitcoin, over de ontwikkeling van de koers en over de huidige gang van zaken. Zo ook CrypNuevo: één van de meest  vooraanstaande crypto analisten op X. Op zijn X-account heeft hij meer dan 110.000 volgers vergaard, waardoor hij als een serieuze crypto analist gezien kan worden. Mede daarom lichtten wij graag onderstaande tweet uit. In deze tweet geeft CrypNuevo aan wat het juiste moment is om Bitcoin te kopen:

Koers van $53.600 en $51.500

Volgens CrypNuevo zijn er twee ideale koopkoersen: $53.600 en $51.500. Dit lijken koersen te zijn op dit moment ver buiten bereik liggen, maar schijn bedriegt. De afgelopen periode heeft immers duidelijk bewezen dat de Bitcoin koers volatiel is.

Ook vandaag laat de Bitcoin koers volatiliteit zien. De dag begon nog redelijk, maar al snel daalde de Bitcoin koers. De huidige koers ligt hierdoor rond de $58.000. Een groot verschil met de genoemde koersen door CrypNuevo, maar ook een groot verschil met de koers van een maand geleden. In de afgelopen maand is de Bitcoin koers in zijn totaliteit met meer dan 12% gedaald.

CrypNuevo geeft aan dat het verstandig is om de Bitcoin koers in de gaten te houden. Hij sluit een verdere daling namelijk niet uit, waardoor je tegen een veel lagere prijs Bitcoin kunt kopen. Hij noemt daarbij dus de bedragen $53.600 en $51.500.

Daling van de Bitcoin koers

Deze bekende crypto analist voorspelt een verdere daling van de Bitcoin koers. Dit zou voor hem geen slecht nieuws betekenen, aangezien hij vaker Bitcoin in een dip heeft gekocht:

Dat de Bitcoin koers verder kán dalen, heeft vooral met aanstaande vrijdag te maken. Op die dag doet Jerome Powell, van de FED, zijn praatje. De ervaring leert dat deze momenten vaak voor een flinke volatiliteit in de gehele cryptomarkt zorgen. Het is derhalve goed mogelijk dat zijn praatje wederom tot volatiliteit gaat leiden. Daar speelt CrypNuevo in ieder geval op in. Hij geeft aan dat hij Bitcoin zelf ook wederom zou kopen tegen bovengenoemde koersen.

Na regen komt zonneschijn

De analyse van CrypNuevo lijkt erg negatief te zijn, maar dat is niet het geval. Hij stelt namelijk dat er sprake van een tijdelijke dip is. Juist hierdoor kan het een ideaal koopmoment zijn voor investeerders die (nog steeds) in Bitcoin geloven. De afgelopen periode was niet ideaal voor de Bitcoin koers, maar toch lijkt er nog voldoende beleggersvertrouwen te zijn. Volgens CrypNuevo is het daarom meer dan logisch dat na regen zonneschijn komt.

Daarbij benadrukt hij dus dat je van de regen moet profiteren. Dit doe je door Bitcoin tegen bijvoorbeeld een koers van $53.600 en $51.500 te kopen. Dit zijn volgens hem de ideale koopkoersen voor de komende periode. Daarvoor is het dus wel vooral afwachten op aanstaande vrijdag. Het praatje van Jerome Powell kan zomaar voor een flinke daling van de Bitcoin koers zorgen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Justin Sun voorspelt: TRON bereikt binnen twee jaar niveau van Bitcoin

Michel Borggreve

Ethereum Bitcoin ratio doorbreekt grens: Zijn altcoins in gevaar?

Julian Smits

Hedera onthult open-source toolkit voor beheer van tokenized assets

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu