Blockchain Stories
Crypto analist: Near Protocol kan $50 bereiken in de volgende bull run
Altcoin Nieuws

Crypto analist: Near Protocol kan $50 bereiken in de volgende bull run

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Nu de prijs van Bitcoin (BTC) is gedaald naar het bereik van $58.000, blijft de leidende cryptocurrency in een trage, zijwaartse beweging. Veel vooraanstaande crypto analisten voorspellen dat deze zijwaartse beweging zal aanhouden, terwijl de aandacht geleidelijk verschuift naar altcoins en het naderende altseason. Met name NEAR Protocol wordt met bovenmatige interesse bekeken.

De Crypto Fear and Greed Index zakte naar een score van 28 na de recente daling van Bitcoin, wat wijst op een verhoogd angstniveau in de markt. Desondanks vragen analisten zich af hoe het mogelijk is dat handelaren en investeerders zich in een staat van fear bevinden, terwijl de huidige crypto bull cycle op het punt staat over te gaan in de langverwachte supercyclus bullrun fase.

Ondanks de twijfels en voorzichtigheid van investeerders blijven de verwachtingen voor een altseason onverminderd hoog. Analisten raden nu sterk aan om te profiteren van de lagere prijzen, aangezien dit een kans biedt om zich voor te bereiden op de komende bullrun. Daarnaast beginnen veel altcoins tekenen van een bullish trend te vertonen, wat zou kunnen leiden tot grote prijsstijgingen op korte termijn. Verschillende analisten verwachten zelfs dat altcoins de komende maanden nieuwe all time highs (ATH’s) zullen bereiken. Onder deze altcoins wordt NEAR Protocol met interesse bekeken door investeerders.

NEAR Protocol kan een nieuwe ATH bereiken

Een voorbeeld van een altcoin die mogelijk een aanzienlijke stijging zal doormaken tijdens deze bullrun, is het Near Protocol (NEAR). Deze cryptocurrency laat al tekenen zien van een potentiële bullish uitbraak. Volgens een analist beweegt NEAR momenteel in een neerwaarts kanaal, nadat het zijn dynamische steun in de uptrend had doorbroken.

De vraag die velen zich stellen is of NEAR tijdens deze bullcyclus een nieuwe ATH van $50 kan bereiken. Volgens gegevens van CoinGecko staat NEAR momenteel op $3,8, met weerstandsniveaus rond de $4,3 en $4,9. De analist is van mening dat NEAR de bodem van het kanaal heeft bereikt en klaar is om te herstellen vanaf dit punt. Als de prijs echter onder deze niveaus blijft, bestaat de mogelijkheid dat deze verder daalt naar $2,62.

Tegelijkertijd heeft een andere bekende crypto analist, CryptoBullet, zijn langetermijnverwachtingen voor NEAR gedeeld. Zoals eerder voorspeld, zakte de prijs van NEAR onder de $1, maar de analist denkt dat het belangrijkste weerstandsniveau nu rond de $5,6 ligt. Hij verwacht dat NEAR zijn vorige ATH zal doorbreken en een nieuwe piek zal bereiken rond de $50 tijdens de komende bullrun.

Optimisme over de toekomst van altcoins

Het zou feest voor investeerders zijn als dit zou gebeuren, maar het blijft uiteraard koffiedik kijken. Hoewel veel analisten hun visie op social media geven, onthouden wij ons van financieel advies. De markt blijft verdeeld tussen angst en verwachting, maar veel experts zijn optimistisch over de toekomst van NEAR Protocol en andere altcoins, vooral nu de focus van de markt zich verplaatst van Bitcoin naar andere crypto activa. De komende maanden zullen cruciaal zijn voor handelaren en investeerders die willen profiteren van de potentiële groei in deze opkomende fase van de crypto markt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu