Blockchain Stories
Ledger en Revolut maken crypto aankopen in Europa eenvoudiger
Nieuws

Ledger en Revolut maken crypto aankopen in Europa eenvoudiger

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Revolut heeft een belangrijke samenwerking opgezet met Ledger, een gerenommeerde aanbieder van hardware wallets voor crypto, om het voor gebruikers in bepaalde Europese landen eenvoudiger en veiliger te maken om cryptovaluta te kopen. Deze samenwerking is gericht op het vergroten van de toegang tot digitale activa voor een breder publiek, en vormt een belangrijke stap in de richting van het toegankelijker maken van de cryptowereld.

Revolut, een fintech bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, integreert zijn diensten nu met Ledger Live, de software die de hardware wallets van Ledger ondersteunt. Dankzij deze integratie kunnen Revolut gebruikers nu populaire cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) direct via de Ledger Live app aanschaffen. Door de gebruiksvriendelijke interface van Revolut te combineren met de beproefde beveiliging van Ledger, wordt het beheren van crypto investeringen niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger.

Samenwerking Revolut en Ledger

Deze stap past binnen de bredere strategie van Revolut om meer mensen in de cryptowereld te betrekken. De samenwerking maakt het voor investeerders in bepaalde landen binnen Europa eenvoudiger om cryptovaluta te kopen. Voor bestaande Revolut gebruikers die al de vereiste Know Your Customer (KYC) verificatie hebben doorlopen, is het nu mogelijk om met hun bankpassen direct digitale activa te kopen. Nieuwe gebruikers kunnen na een eenvoudig KYC proces, uitgevoerd met Visa of Mastercard, ook aan de slag met het kopen van cryptovaluta.

Volgens Pascal Gauthier, de voorzitter en CEO van Ledger, zal deze samenwerking bijdragen aan het vergroten van het vertrouwen onder gebruikers om de overstap te maken naar de Web3 economie. Hij benadrukte dat zowel Revolut als Ledger zich inzetten voor het verbeteren van de beveiliging en toegankelijkheid binnen de wereld van crypto. Deze toewijding maakt het voor gebruikers eenvoudiger om traditionele webplatforms achter zich te laten en deel te nemen aan de gedecentraliseerde Web3 omgeving.

MetaMask en Revolut X

Naast de samenwerking met Ledger, heeft Revolut ook een partnerschap gesloten met MetaMask. Deze samenwerking breidt de toegankelijkheid van cryptovaluta verder uit door gebruikers in staat te stellen snel nieuwe tokens te kopen via hun MetaMask wallets, met reguliere (fiat) valuta of bankpassen. Hiermee maakt Revolut het gemakkelijker voor gebruikers om te navigeren door het gedecentraliseerde web en toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale activa.

In aanvulling op deze partnerschappen, heeft Revolut onlangs ook zijn eigen gecentraliseerde cryptocurrency exchange, Revolut X, gelanceerd. Deze exchange, die momenteel beschikbaar is voor professionele investeerders, stelt gebruikers in staat om fiat valuta om te wisselen voor cryptovaluta met lage transactiekosten. Revolut heeft plannen om dit platform binnenkort ook open te stellen voor particuliere handelaren, wat de toegang tot de cryptomarkt verder zal vergroten.

De strategische samenwerkingen van Revolut met zowel Ledger als MetaMask, in combinatie met de lancering van Revolut X, onderstrepen de ambitie van het bedrijf om crypto investeringen toegankelijker en veiliger te maken voor gebruikers in heel Europa. Door integraties met toonaangevende platforms en een focus op gebruiksvriendelijke oplossingen, helpt Revolut gebruikers om met vertrouwen de wereld van digitale activa te betreden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

BlackRock: Waarom Bitcoin nu belangrijker is in de financiële wereld

Julian Smits

Dogecoin transacties bereiken nieuw hoogtepunt sinds juli

Timo Bruinsma

Analist: Tron heeft duurzamer bedrijfsmodel dan Solana, ontdek waarom

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu